Κ. Παπαδάκης: Η απονομή δικαιοσύνης τελευταία είναι μία δικαιοσύνη βιαστών, παιδεραστών, δολοφόνων
EUROKINISSSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ. Παπαδάκης: Η απονομή δικαιοσύνης τελευταία είναι μία δικαιοσύνη βιαστών, παιδεραστών, δολοφόνων

SHARE THIS

«Είναι μία δικαιοσύνη των βιαστών, των παιδεραστών, των δολοφόνων, των ρατσιστών κοκ και μία δικαιοσύνη της εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων».

Για την στάση και τις αποφάσεις στη δικαιοσύνη το τελευταίο διάστημα, μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος Κώστας Παπαδάκης, κάνοντας λόγο για μία σωρεία άδικων αποφάσεων, μονομέρεια λειτουργίας δικαστικής εξουσίας και επιρροές.

Μιλώντας Στο Κόκκινο και τους παραγωγούς Τζούλη Τσίγκα και Γιάννη Ανδρουλιδάκη ο κ. Παπαδάκης, δήλωσε τα εξής:

«Αυτού του είδους η απονομή Δικαιοσύνης τον τελευταίο καιρό σαφώς και είναι διαφορετική διότι είναι μία δικαιοσύνη των βιαστών, των παιδεραστών, των δολοφόνων, των ρατσιστών κοκ και μία δικαιοσύνη της εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων από την άλλη».

«Ασφαλώς η περίπτωση του Γιάννη Μιχαηλίδη είναι η κορυφαία που αναδεικνύεται στην αντίπερα όχθη και μάλιστα κατά τρόπο ιδιαίτερα εξοργιστικό και από το γεγονός της ραθυμίας και της έλλειψης αίσθησης κάθε επείγοντος έστω και για τα προσχήματα από τα Δικαστήρια».

«Πώς είναι δυνατόν αυτού του είδους η Δικαιοσύνη να εμπνέει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στα μάτια του λαού στο όνομα του οποίου εκδίδονται υποτίθεται οι αποφάσεις;».

Τέλος, χαρακτήρισε «ανησυχητική» την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο σχολιασμός των δικαστικών αποφάσεων είναι απόλυτα θεμιτός από την κοινωνία και ότι η προστασία της δικαστικής εξουσίας αναφέρεται στις υπόλοιπες εξουσίες και όχι στον λαό.

Exit mobile version