Κ. Ρένεση: Κέλεσμα για στήριξη στους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ. Ρένεση: Κέλεσμα για στήριξη στους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη

SHARE THIS

«Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί. Γιατί ήμασταν όλοι εκεί» τονίζει η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση σε ανάρτησή της.

Κάλεσμα στήριξης για τις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη ώστε να ασκηθούν πιέσεις και να μην κουκουλωθεί η αλήθεια, απευθύνει η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση.

Με βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, η Κλέλια Ρένεση που δεν διστάζει να παίρνει ανοιχτά θέση, καλεί τους πολίτες να σταθούν στο πλευρό των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη ώστε «να διαλευκανθεί η υπόθεση σε βάθος, να αποδοθούν οι ευθύνες στους αρμοδίους και να μην κουκουλωθεί η αλήθεια».

«Ζητάμε από τους συμπολίτες μας να σταθούν στο πλευρό των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη. Είναι πολύ σημαντικό για να τους βοηθήσουμε να πιέσουν ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση σε βάθος, να αποδοθούν οι ευθύνες στους αρμοδίους και να μην κουκουλωθεί η αλήθεια. Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί. Γιατί ήμασταν όλοι εκεί».

Στην ανάρτησή της έχει τον σύνδεσμο σελίδας που φαίνεται να έχουν δημιουργήσει συγγενείς των θυμάτων και παραπέμπει σε ψήφισμα για την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.

Όπως αναφέρεται στο ψήφισμα, το οποίο ήδη έχουν υπογράψει πάνω από 40.000 άτομα: «Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με την Δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι!».

Exit mobile version