Και ο Βρετανός δημοσιογράφος Πολ Μέισον στο πλευρό Βαξεβάνη-Παπαδάκου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και ο Βρετανός δημοσιογράφος Πολ Μέισον στο πλευρό Βαξεβάνη-Παπαδάκου

SHARE THIS

«Χρειαζόμαστε τη μέγιστη υποστήριξη για να κρατήσουμε αυτούς τους κρίσιμους, έμπειρους Έλληνες δημοσιογράφους εκτός φυλακής για τις αποκαλύψεις τους για τη διαφθορά»

Με τον αγώνα των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη και Ιωάννας Παπαδάκου συστρατεύεται ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος και συγγραφέας, Πολ Μέισον.

Ενάντια στην ποινικοποίηση της ερευνητικής δημοσιογραφίας, ο γνωστός δημοσιογράφος στέκονται στο πλευρό των δημοσιογράφων που διώκονται έπειτα από τις αποκαλύψεις τους στο σκάνδαλο Novartis.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρει: «Οκτώ διεθνείς οργανώσεις Τύπου καταδικάζουν τη νομική παρενόχληση του @KostasVaxevanis και της Ιωάννας Παπαδάκου… χρειαζόμαστε τη μέγιστη υποστήριξη για να κρατήσουμε αυτούς τους ζωτικούς, γνωστούς Έλληνες δημοσιογράφους εκτός φυλακής για τις αποκαλύψεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει ένα σφοδρό κύμα αλληλεγγύης για τους διωκόμενους δημοσιογράφους τόσο από τον δημοσιογραφικό κόσμο όσο και από την κοινωνία που στέκεται στο πλευρό τους.

Exit mobile version