Κακοκαιρία Daniel: Δεκάδες εγκλωβισμένοι άνθρωποι σε Σπερχειάδα Δομοκού και Πετρίλια
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Daniel: Δεκάδες εγκλωβισμένοι άνθρωποι σε Σπερχειάδα Δομοκού και Πετρίλια

SHARE THIS

Σε αρκετά χωριά της περιοχής του Δομοκού, δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης, αφού το οδόστρωμα έχει καταστραφεί λόγω της κακοκαιρίας.

Στη Σοφιάδα Δομοκού βρίσκονται εγκλωβισμένοι 125 άνθρωποι, ενώ 40 ακόμα παραμένουν στα σπίτια τους στα Πετρίλια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, σε αρκετά χωριά της περιοχής του Δομοκού, δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης, αφού το οδόστρωμα έχει καταστραφεί λόγω της κακοκαιρίας.

Τις πρώτες πρωινές ώρες εξελίχθηκε μία επιχείρηση από την πλευρά της 7ης ΕΜΑΚ για να μεταφέρουν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που κρίθηκε ότι έπρεπε να απομακρυνθεί, ενώ η ύφεση στα καιρικά φαινόμενα δημιουργεί την ελπίδα να υποχωρήσουν τα νερά και σιγά-σιγά να απεγκλωβιστούν οι κάτοικοι.

Παρά τις προσπάθειές των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ, σε αρκετά χωριά δεν υπάρχει ακόμη ρεύμα καθώς έχει καταρρεύσει το δίκτυο, ενώ η κυκλοφορία σε ορισμένες περιοχές είναι αδύνατη καθώς έχουν καταστραφεί γέφυρες και τεχνικά σε διάφορα σημεία του επαρχιακού δικτύου.

Ο δρόμος από τον Δομοκό προς το νέο Μοναστήρι έχει καταστραφεί σε πάρα πολλά σημεία, ενώ ζημιές έχει υποστεί και η σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών Θεσσαλονίκης, όπου έχει διακοπεί η συγκοινωνία. Συνεργεία κινούνται για να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Exit mobile version