Κακοκαιρία: Μήνυμα από το 112 στην Αττική- Έκλεισαν δρόμοι
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία: Μήνυμα από το 112 στην Αττική- Έκλεισαν δρόμοι

SHARE THIS

Οι κάτοικοι έλαβαν προειδοποιητικό μήνυμα από το 112, που τους καλεί να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης 26/01 η κακοκαιρία που πλήττει όλη σχεδόν την χώρα, με τα φαινόμενα να είναι ιδιαίτερα έντονα κατά περιοχές.

Ήδη, από το απόγευμα της Τετάρτης, τα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους σε Ήπειρο και Πήλιο, ενώ καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις μαίνονται σε πολλές περιοχές της χώρας, προκαλώντας προβλήματα.

Στην Αττική πολύ έντονη είναι η βροχόπτωση που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης, με τον ουρανό να σκοτεινιάζει από τις πυκνές νεφώσεις και να πέφτει χαλάζι στο κέντρο της Αθήνας.

Μήνυμα από το 112

Λίγα λεπτά πριν τις 11, οι κάτοικοι έλαβαν προειδοποιητικό μήνυμα από το 112, που τους καλεί να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Διακοπές κυκλοφορίας

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης στην Αττική, έχει διακοπεί η κυκλοφορία επί της οδού Πειραιώς από το ύψος της διασταύρωσης με την Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τον Πειραιά. Επίσης, επί της οδού Πειριαώς στην διασταύρωση με την Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα, επί της νέας παραλιακής στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του ΚΠΙΣΝ και στην οδό Ωκεανίδων από την διασταύρωση με Μαραθώνος στην περιοχή του Ασπρόπυργου.

Exit mobile version