Καλά πήγε κι αυτό…
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλά πήγε κι αυτό…

SHARE THIS

Το «ηθικό πλεονέκτημα» που προέβλεπε ο Άρης Πορτοσάλτε για την ομιλία Ζελένσκι, δεν πήγε ιδιαίτερα καλά...

«Ηθικό πλεονέκτημα» προέβλεπε ότι θα προέκυπτε από την διαδικτυακή παρουσία του Προέδρου της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε.

Όπως έγραφε το πρωί της Πέμπτης σε ανάρτησή του,  «Θα γνωρίσουμε σήμερα, με την διαδικτυακή παρουσία του Προέδρου της Ουκρανίας Ζελένσκι στο Κοινοβούλιο των Ελλήνων, το πραγματικό Ηθικό Πλεονέκτημα! Για να το ξεχωρίσουμε από το ψεύτικο, με το οποίο ζήσαμε πλανεμένοι για δεκαετίες..»

Λίγες ώρες αργότερα διαψεύστηκε ηχηρά από την επιλογή του Ουκρανού Προέδρου, ενώ μιλούσε στο Ελληνικό κοινοβούλιο να δώσει τον λόγο σε μέλος του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ, πλήττοντας βάναυσα βάναυσα το δημοκρατικό κύρος του ελληνικού κοινοβουλίου.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, επανήλθε λίγες ώρες αργότερα για να εκφράσει την απογοήτευσή του με την εξέλιξη της ομιλίας, λέγοντας πως πρόκειται για:

«Ατόπημα της Ουκρανικής Προεδρίας. Το ελληνικό Κοινοβούλιο προσκάλεσε μόνο τον Πρόεδρο Ζελένσκι. Αχρείαστα τα βίντεο με τους στρατιώτες του Ουκρανικού κράτους. «Θόλωσαν» το μήνυμα, ακόμη κι αν η πρόθεση ήταν να επισημανθεί η ιστορική φιλία. Απογοήτευση..»

Δεν πήγε πολύ καλά (ούτε) αυτό…

Exit mobile version