Καμπαγιάννης: «Αυτή ήταν πάντα η Δεξιά, πατριδοκάπηλη, εθνικιστική, επικίνδυνη»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμπαγιάννης: «Αυτή ήταν πάντα η Δεξιά, πατριδοκάπηλη, εθνικιστική, επικίνδυνη»

SHARE THIS

«Αυτή ήταν και αυτή είναι πάντα η Δεξιά: πατριδοκάπηλη, εθνικιστική, επικίνδυνη. Τα ξερονήσια για τους διαφωνούντες είναι στο πολιτικό της DNA» επισημαίνει σε ανάρτησή του ο δικηγόρος

Αφοπλιστικός για ακόμη μία φορά εμφανίστηκε ο γνωστός δικηγόρος, Θανάσης Καμπαγιάννης, με νέα του ανάρτηση σχολιάζοντας ανάρτηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, χαρακτήρισε «κήρυγμα μισαλλοδοξίας κι ολοκληρωτισμού, που θέτει τους διαφωνούντες εκτός πατρίδας» την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσον αφορά την ψηφοφορία στην Βουλή για τα Rafale και τις φρεγάτες, μέσω της οποίας ο πρωθυπουργός άφησε αιχμές για όσους την καταψηφίσουν αλλά ακόμα και για όσους ψηφίσουν «παρών», αναφέροντας ειδικότερα ότι «Ακόμα και το “παρών” σημαίνει απών από το εθνικό μέτωπο».

Ο Θανάσης Καμπαγιάννης ανήρτησε τη σχετική φωτογραφία από τον λογαριασμό του πρωθυπουργού, επισημαίνοντας με νόημα ότι: «Αυτή ήταν πάντα η Δεξιά: πατριδοκάπηλη, εθνικιστική, επικίνδυνη. Τα ξερονήσια για τους διαφωνούντες είναι στο πολιτικό της DNA. Ντροπή σ’ όσους τα καταπίνουν αυτά κ καμώνονται το “κέντρο”».

Ολόκληρη η ανάρτηση του:

«Κήρυγμα μισαλλοδοξίας κ ολοκληρωτισμού, που θέτει τους διαφωνούντες εκτός πατρίδας. Αυτή ήταν πάντα η Δεξιά: πατριδοκάπηλη, εθνικιστική, επικίνδυνη. Τα ξερονήσια για τους διαφωνούντες είναι στο πολιτικό της DNA. Ντροπή σ’ όσους τα καταπίνουν αυτά κ καμώνονται το “κέντρο“»

Exit mobile version