Καμπαγιάννης: Από… «τα πατώματα» βάζει τον Πρετεντέρη στη θέση του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμπαγιάννης: Από… «τα πατώματα» βάζει τον Πρετεντέρη στη θέση του

SHARE THIS

«Με 15% (τρίτη θέση) στις εκλογές του ΔΣΑ και με πρωτιά 22% στις κάλπες των νέων δικηγόρων (και στα τρία εκλογικά κέντρα των νέων, τμήματα 27-40), είναι αλήθεια πως είμαστε φαρμακωμένοι και στα πατώματα...»

«Πάτο» θεωρεί ο Γιάννης Πρετεντέρης την πρωτοφανή επίδοση της υποψηφιότητας του δικηγόρου, Θανάση Καμπαγιάννη στις εκλογές του ΔΣΑ.

Ο νομικός κόσμος, δικηγόροι χωρίς κομματικό πρόσημο και ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων συμφωνούσαν για τον μεγάλο κερδισμένο των εκλογών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Θανάση Καμπαγιάνη. Για πολλές δεκαετίες η αριστερά δεν είχε σημειώσει ξανά τέτοια επίδοση στις εκλογές, με κανέναν υποψήφιό της.

Μικρή σημασία έχουν όμως αυτά για έναν από τους γνωστούς δημοσιολογούντες, κ. Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος αποφάνθηκε ότι με 15%, την τρίτη θέση στις εκλογές και την πρώτη στις νεότερες ηλικίες δικηγόρων, ο Θανάσης Καμπαγιάννης «πάτωσε στον ΔΣΑ».

«”Νίκη της αριστερής υποψήφιας στην Ονδούρα” πανηγύριζε χθες η Εφημερίδα των Συντακτών – να πάνε κάτω τα φαρμάκια που πάτωσε ο Καμπαγιάννης στον ΔΣΑ», γράφει συγκεκριμένα στη στήλη «Εμπιστευτικά».

Όπως φαίνεται, με ειρωνεία αποφάσισε να σχολιάσει ο Γιάννης Πρετεντέρης το γεγονός ότι μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες ασχολείται με σημαντικά θέματα του διεθνούς τύπου, ενώ ταυτόχρονα εξαπολύει και υποτιμητικό αστεϊσμό σε βάρος του δικηγόρου Θανάση Καμπαγιάννη.

Πάντως, ο Θανάσης Καμπαγιάννης δεν άφησε αναπάντητη τη λαθροχειρία του Γιάννη Πρετεντέρη. Σε ανάρτησή του, δημοσίευσε φωτογραφία του άρθρου του Πρετεντέρη και σημείωσε: «Με 15% (τρίτη θέση) στις εκλογές του ΔΣΑ και με πρωτιά 22% στις κάλπες των νέων δικηγόρων (και στα τρία εκλογικά κέντρα των νέων, τμήματα 27-40), είναι αλήθεια πως είμαστε φαρμακωμένοι και στα πατώματα…»

Exit mobile version