Καμπαγιάννης για Πλεύρη: Συνάδελφοι δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν θα είμαστε ποτέ
ΦΩΤΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμπαγιάννης για Πλεύρη: Συνάδελφοι δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν θα είμαστε ποτέ

SHARE THIS

«Συνάδελφοι μ' αυτούς που από τη δικηγορία κατάλαβαν μόνο την παροχή υπηρεσιών στο κράτος, δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν θα είμαστε ποτέ».

Στον δικηγόρο και βουλευτή της ΝΔ Θάνο Πλεύρη απαντά με ανάρτησή του ο νομικός και συνήγορος της οικογένειας ενός από τους 424 προσαχθέντες για τα επεισόδια στου Ρέντη, Θανάσης Καμπαγιάννης.

Ο Θάνος Πλεύρης είχε γράψει σε ανάρτησή του ότι αισθάνεται «ντροπή ως δικηγόρος για τους δικηγόρους που έκαναν επαναστατική νομική γυμναστική για δήθεν παραβίαση δικαιωμάτων των προσαχθέντων».

«Συνάδελφοι μ’ αυτούς που απαξιώνουν τους δικηγόρους που βρέθηκαν στο Αλλοδαπών επί 24 ώρες, μ’ αυτούς που από τη δικηγορία κατάλαβαν μόνο την παροχή υπηρεσιών στο κράτος με την υπεράσπιση αστυνομικών, μ’ αυτούς που ψηφίζουν μέτρα εξόντωσης του αυτοαπασχολούμενου δικηγόρου, δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν θα είμαστε ποτέ» τονίζει ο Θανάσης Καμπαγιάννης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θανάση Καμπαγιάννη

«Την Παρασκευή, έξω από το Αλλοδαπών, ήμασταν δίπλα σε εκατοντάδες συγγενείς που έψαχναν τους ανθρώπους τους που δεν είχαν γυρίσει το βράδυ μετά το γήπεδο και που κανείς δεν τους ενημερωνε αν είχαν προσαχθεί ή όχι:

Δίπλα στον πατέρα που φώναζε στον γεμάτο απαξία αξιωματικό: “Έχω χάσει ένα παιδί, αυτό είναι το μόνο που μου έχει απομείνει”. Δίπλα στη μάνα που έψαχνε το 13χρονο παιδί της και που κανένας δεν έκρινε σκόπιμο να την ενημερώσει πού βρισκόταν. Δίπλα στην έγκυο γυναίκα που έψαχνε τον σύζυγό της και που δέχτηκε το τηλέφωνό μας ότι ο άντρας της είναι καλά σαν βάλσαμο.

Συνάδελφοι μ’ αυτούς που απαξιώνουν τους δικηγόρους που βρέθηκαν στο Αλλοδαπών επί 24 ώρες, μ’ αυτούς που από τη δικηγορία κατάλαβαν μόνο την παροχή υπηρεσιών στο κράτος με την υπεράσπιση αστυνομικών, μ’ αυτούς που ψηφίζουν μέτρα εξόντωσης του αυτοαπασχολούμενου δικηγόρου, δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν θα είμαστε ποτέ».

Exit mobile version