Κανάκης για παραίτηση Λιγνάδη: “Πόσο κατώτεροι των περιστάσεων είστε”
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανάκης για παραίτηση Λιγνάδη: “Πόσο κατώτεροι των περιστάσεων είστε”

SHARE THIS

Ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε για την υπόθεση Λιγνάδη πως "στρουθοκαμηλίζετε και κοροϊδεύετε τον κόσμο".

Για την υπόθεση της παραίτησης του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, αναφέρθηκε ο Αντώνης Κανάκης κατά το χθεσινό επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα.

Την ώρα που γίνονται συνεχείς αποκαλύψεις για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου, ο κεντρικός παρουσιαστής της σατυρικής εκπομπής δήλωσε για την πολιτική ηγεσία της χώρας πως “στρουθοκαμηλίζετε και κοροϊδεύετε τον κόσμο”.

Αφορμή γι’ αυτή την τοποθέτηση στάθηκε η αμηχανία του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρ΄σητου Ταραντίλη, ο οποίος προσπάθησε να προσπεράσει σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για την στάση του Υπουργείου Πολιτισμού αναφορικά με τις καταγγελίες που γίνονται.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: “Πόσο κατώτεροι των περιστάσεων είστε. Η χώρα βρίσκεται σε μια στιγμή μοναδική, ελπιδοφόρα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι μιλούν για όσα έχουν ζήσει.. Γίνονται σίγουρα πολύ σημαντικά πράγματα. Δεν μπορεί να απαντάς σε αυτή την ερώτηση με αυτό τον τρόπο. Αναρωτιέμαι ποιοι σας συμβουλεύουν για αυτή του είδους την επικοινωνία”, είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Exit mobile version