Καρυστιανού για Μάτι: «Οι αδικαίωτες ψυχές μιλούν μέσα μας»
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρυστιανού για Μάτι: «Οι αδικαίωτες ψυχές μιλούν μέσα μας»

SHARE THIS

«Οι αδικαίωτες ψυχές μιλούν μέσα μας και μέσα σε κάθε ευσυνείδητο άνθρωπο» σημείωνει η Μαρία Καρυστιανού για το Μάτι.

Την απόφαση της δικαιοσύνης να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι καταδικασθέντες για την διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι με τους 104 νεκρούς αφού κατέστη εξαγοράσιμη η ποινή τους, σχολίασε με ανάρτησή της η πρόεδρος του Συλλόγου συγγενών θυμάτων Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού.

Υπενθυμίζεται ότι το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών επέβαλε ποινή φυλάκισης πέντε ετών σε πέντε πρώην υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής και μετέτρεψε τις ποινές σε χρηματικές, με ποσά που κυμαίνονται γύρω στις 38.000 ευρώ για τον καθένα. Επίσης καταδίκασε τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο σε ποινή φυλάκισης τριών ετών για εμπρησμό, καθώς ήταν εκείνος που έβαλε τη φωτιά στο Νταού Πεντέλης και στη συνέχεια επεκτάθηκε.

«Μαύρη η μέρα για τη δικαιοσύνη σήμερα. Δε θα σταματήσουμε μέχρι να λάμψει η αληθινή της έννοια, μέχρι να της ξαναδοθεί η ύψιστη της θέση» έγραψε σε ανάρτησή της η Μαρία Καρυστιανού.

«Οι αδικαίωτες ψυχές μιλούν μέσα μας και μέσα σε κάθε ευσυνείδητο άνθρωπο. Όσο αυτές οι φωνές κινούν τις ψυχές μας, εμείς θα προχωράμε στο δρόμο που μας ανατέθηκε» κατέληξε.

 

Exit mobile version