Κάρυστος: Κάηκαν σπίτια στον Πλατανιστό – Αγνοείται κτηνοτρόφος
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάρυστος: Κάηκαν σπίτια στον Πλατανιστό – Αγνοείται κτηνοτρόφος

SHARE THIS

Μάχη με τις αναζωπυρώσεις δίνουν οι πυροσβέστες στην Κάρυστο με τις φλόγες να έχουν ήδη τυλίξει τα πρώτα σπίτια στο χωριό Πλατανιστός

Μάχη με τις αναζωπυρώσεις δίνουν οι πυροσβέστες στην Κάρυστο με τις φλόγες να έχουν ήδη τυλίξει τα πρώτα σπίτια στο χωριό Πλατανιστός.  Μιλώντας στο evima.gr ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καρύστου ο Δημήτρης Ξυπόλητος δήλωσε πως «η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη, η φωτιά μπήκε στον Πλατανιστό καίγονται σπίτια αυτή την ώρα. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση υπάρχουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και πολλά νεκρά ζώα.

Συναγερμός έχει σημάνει παράλληλα στην περιοχή καθώς αγνοείται ένας 41χρονος κτηνοτρόφος που έφυγε χθες το μεσημέρι από το σπίτι του την ώρα που ξέσπασε η φωτιά και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το evima.gr κατευθύνθηκε προς το μαντρί του, καθώς ανησυχούσε για τα πρόβατά του. Από χθες η οικογένειά του αναζητά τον 41χρονο άνδρα, ωστόσο δεν έχουν κάποιο νέο στοιχείο στις έρευνες εντοπισμού του συμβάλουν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.

Exit mobile version