Καταγγελία: Αφού τα ξόδεψε σε Ρουβάδες, ο Δ. Αθηναίων στέλνει άστεγους σε αυτοδιαχειριζόμενες κουζίνες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία: Αφού τα ξόδεψε σε Ρουβάδες, ο Δ. Αθηναίων στέλνει άστεγους σε αυτοδιαχειριζόμενες κουζίνες

SHARE THIS

Η καταγγελία που σήμερα βγήκε στο φως και αφορά τον Δήμο Αθηναίων, μόνο τιμή δνε περιποιεί για τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, που έχει ξοδέψει υπέρογκα ποσά σε ανούσιες φιέστες (βλ.Πρωτοχρονιά Ρουβά) και πειράματα (βλ. Μεγάλο Περίπατο).

Σύμφωνα με την καταγγελία ο Δήμος  ενημερώνει τους άστεγους για τις αυτοδιαχειριζόμενες κουζίνες που παρέχουν τροφή σε όσους το έχουν ανάγκη.

Εάν όντως ισχύει η συγκεκριμένη καταγγελία, τότε μιλάμε για πρωτοφανή αναλγησία από έναν δήμο, που δεν βρίσκει λεφτά για κοινωνική πολιτική και φορτώνει τις ευθύνες στους αλληλέγγυους πολίτες, ενώέχει χρήματα για ένα σωρό άλλους ήσσονος σημασίας λόγους.

Η καταγγελία:

Ένας άστεγος περίμενε έξω από την κουζίνα el chef πριν από λίγο για να πάρει κάποιο γεύμα. Ενημερώνεται ότι  λειτουργεί κάθε μέρα εκτός τις Πέμπτες και αν θέλει μπορεί να περάσει από το Κ.ΒΟΞ σήμερα, ώστε να εξυπηρετηθεί. Μετά από λίγο, πάνω στην κουβέντα μας δείχνει αυτό το χαρτί που του το δώσανε από τον δήμο Αθηναίων και μέσω αυτού ενημερώθηκε και ήρθε εδώ. Ο Μπακογιάννης των αναπλάσεων που βγαίνουν δεν βγαίνουν, ο χαμογελαστός χαραμοφάης της γνωστής οικογένειας χαραμοφάηδων που έχουνε φάει και τα πόμολα δεκαετίες τώρα, στέλνει τους άστεγους στις αυτοδιαχείριζόμενες δομές. Τόσο χυδαίοι!

 

Exit mobile version