Καταγγελία: «Από την ασφάλεια ρωτούσαν τον τραυματία γιο μου αν θα υποβάλει μήνυση»
EUROKINISSI ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία: «Από την ασφάλεια ρωτούσαν τον τραυματία γιο μου αν θα υποβάλει μήνυση»

SHARE THIS

Ενώ ο γιος της περίμενε να μάθει πότε θα χειρουργηθεί, το μέλημα των Αρχών φαίνεται να ήταν αν θα... υποβάλει μήνυση!

Την προκλητική κι ανάλγητη στάση της αστυνομίας απέναντι στους αγωνιζόμενους φοιτητές που διεκδικούν δημόσια και δωρεάν παιδεία και συνεχίζουν να μάχονται ενάντια στις μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης για ιδιωτικά Πανεπιστήμια, αποτυπώνει η καταγγελία της μητέρας ενός τραυματία φοιτητή.

Την καταγγελία έκανε επώνυμα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» (τα στοιχεία της είναι στη διάθεση της εφημερίδας) η μητέρα ενός απ’ τους φοιτητές που κατέληξαν τραυματίες στο νοσοκομείο.

Η μητέρα του φοιτητή κατήγγειλε στην «Εφ.Συν.» πως ενώ περίμενε ενημέρωση απ’ τους γιατρούς του νοσοκομείου «Γεννηματάς» για το αν θα χειρουργηθεί ή όχι το ίδιο βράδυ το παιδί της, «ήρθε κάποιος από την ασφάλεια και ρωτούσε τον γιο μου αν θα υποβάλει μήνυση!»

«Σε αυτή τη χώρα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας!» τονίζει σκωπτικά, ενώ ανέφερε πως πέραν του γιου της υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι τρεις τραυματισμένοι φοιτητές.

Σημειώνεται ότι κατά το συλλαλητήριο, όπως καταγγέλλεται, η ΕΛΑΣ προχώρησε για ακόμη μία φορά σε επιχείρηση καταστολής με βροχή χημικών και βία.

Exit mobile version