Καταγγελία ότι ο Μένιος Φουρθιώτης χρησιμοποιεί πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία ότι ο Μένιος Φουρθιώτης χρησιμοποιεί πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ

SHARE THIS

Έγγραφο που φέρεται να είναι του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, αποδεικνύει ότι η δημοσιογραφική ένωση γνώριζε για την χρήση της ταυτότητας από τον Μένιο Φουρθιώτη εδώ και μέρες

Ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ -παρόλο που δεν είναι μέλος-, φαίνεται να χρησιμοποιεί ο Μένιος Φουρθιώτης, προκειμένου να μπορεί να ζητά διαπιστεύσεις από τα υπουργεία σύμφωνα με καταγγελία.

Πιο αναλυτικά, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης κατήγγειλε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ότι ο Μένιος Φουρθιώτης χρησιμοποιεί πλαστή ταυτότητα, δημοσιεύοντας παράλληλα έγγραφο που φέρεται να είναι του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, αναφέροντας τα εξής:

«Το ΔΣ, λαμβάνοντας υπόψη το ζήτημα που έχει προκύψει με τον κ. Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος χρησιμοποιεί ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ, παρότι δεν είναι μέλος, ζητώντας διαπιστεύσεις από υπουργεία, εξουσιοδοτεί ομόφωνα τη νομική σύμβουλο κ. Χρ. Σαλαβράκου, ώστε να χειριστεί νομικά την υπόθεση σε συνεργασία με τα υπουργεία και τους νομικούς συμβούλους του κ. Φουρθιώτη» σημειώνεται στο έγγραφο.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι πρόσφατα ο Μένιος Φουρθιώτης απολάμβανε 24ωρη προστασία από την ΕΛ.ΑΣ. με πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμη και για 9 περιπολικά και 14 αστυνομικούς που συμμετείχαν στην ασφάλειά του.

Ενώ η ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωσή της το είχε διαψεύσει, στη συνέχεια, μετά τη σύλληψη φωτορεπόρτερ που φαίρεται να τράβηξε φωτογραφία που αποδείκνυε την αστυνομική ασφάλεια του παρουσιαστή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποφάσισε την άρση της αστυνομικής φύλαξης.

Exit mobile version