Καταγγελία: Ξυλοδαρμός εργαζόμενου από εργοδότη μετά την παραίτησή του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία: Ξυλοδαρμός εργαζόμενου από εργοδότη μετά την παραίτησή του

SHARE THIS

Το θύμα προχώρησε σε μήνυση έχοντας λάβει και ιατρική γνωμάτευση για τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Η εργοδοτική αυθαιρεσία και ο τραμπουκισμός των εργαζομένων έχει γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο. Μία ακόμη καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αποδεικνύει περίτρανα έναν από τους πολλούς λόγους που δεν βρίσκουν αρκετοί εργοδότες προσωπικό. Δεν είναι η «έλλειψη βασικών δεξιοτήτων» των ανέργων, όπως ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός, αλλά η κακή εργοδοσία, οι πενιχροί μισθοί και οι συνθήκες γαλέρας στην αγορά εργασίας και μάλιστα με τις «ευχές» της κυβέρνησης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο Uncover ένας εργαζόμενος στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς δέχτηκε σκληρή επίθεση από τον εργοδότη του με γροθιές και σφίξιμο στο λαιμό.


Αφορμή για τη βίαιη επίθεση του τραμπούκου εργοδότη φέρεται να ήταν η παραίτηση του εργαζόμενου προκειμένου να εργαστεί σε άλλη επιχείρηση κατά την καλοκαιρινή σεζόν. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο εργαζόμενος είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή της συνεργασίας του με τον συγκεκριμένο εργοδότη ότι θα σταματήσει να εργάζεται στην επιχείρηση στην αρχή της καλοκαιρινής σεζόν.

Ωστόσο, ο εργοδότης φαίνεται ότι προσπάθησε με απειλές να μεταπείσει τον εργαζόμενο, προκαλώντας έτσι την πρόωρη παραίτησή του. Μετά τις φραστικές απειλές ο εργαζόμενος που παραιτήθηκε, επέστρεψε στην πρώην εργασία του προκειμένου να αφήσει ορισμένα πράγματα για τους συναδέλφους του.

Τότε ο πρώην εργοδότης του του επιτέθηκε και τον χτύπησε. Το θύμα προχώρησε σε μήνυση έχοντας λάβει και ιατρική γνωμάτευση για τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Exit mobile version