Κατάθεση γυναίκας οδηγεί κοντά στο ένταλμα σύλληψης για τον… γνωστό σκηνοθέτη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατάθεση γυναίκας οδηγεί κοντά στο ένταλμα σύλληψης για τον… γνωστό σκηνοθέτη

SHARE THIS

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ηθοποιού-σκηνοθέτη, με μάρτυρα-κλειδί να οδηγεί κοντά στο ένταλμα σύλληψης

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ηθοποιού-σκηνοθέτη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταθέσει στην εισαγγελία Πρωτοδικών σημαντική μάρτυρας η οποία φέρεται να γνωρίζει αρκετά πράγματα, τα οποία εισφέρει στη Δικαιοσύνη σχετικά με τον σκηνοθέτη – ηθοποιό.

Η μαρτυρία της θεωρείται «κλειδί» καθώς αν και δεν υπήρξε θύμα, όπως φαίνεται γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για τον γνωστό σκηνοθέτη- ηθοποιό τα οποία θα δώσουν νέα ώθηση στην εισαγγελική έρευνα και θα οδηγήσουν στο ένταλμα σύλληψης.

Η κατάθεση διήρκησε πολλές ώρες και με την ολοκλήρωσή της, η μάρτυρας αποχώρησε από το εισαγγελικό γραφείο με μεγάλη μυστικότητα, επιλέγοντας να εξέλθει αποφεύγοντας την κεντρική είσοδο της Εισαγγελίας.

Μάλιστα, τη συνόδευε η δικηγόρος του άνδρα, που πρώτος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του σκηνοθέτη – ηθοποιού για αδικήματα τα οποία έχουν παραγραφεί, πλην όμως έχει ανακοινώσει πως γνωρίζει ακόμα δύο περιστατικά που συνέβησαν την προηγούμενη επταετία και επομένως δεν έχουν παραγραφεί.

Exit mobile version