Κατέληξε εργαζόμενος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατέληξε εργαζόμενος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

SHARE THIS

Αν και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο διασωληνωμένος, ο άνδρας υπέστη δύο καρδιακές ανακοπές και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε

Συνεχώς μεγαλώνει η θλιβερή λίστα των εργατικών δυστυχημάτων. Μία ακόμη ζωή χάθηκε στη Θεσσαλονίκη και πρόκειται για 48χρονο, που εργαζόταν επί της οδού Αγγελάκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε δύο 24ωρα πριν από ΙΧ όχημα κι ενώ εργαζόταν και έφερε βαριά και πολλαπλά τραύματα στο κρανίο και στο σώμα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Αν και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο διασωληνωμένος, ο άνδρας υπέστη δύο καρδιακές ανακοπές και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε τελικά εχθές τα ξημερώματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος εργαζόταν σε μία εταιρεία ενοικιάσεως οχημάτων και ενώ πήγαινε να εξέλθει από ένα αυτοκίνητο, το οποίο καθάριζε επί της Αγγελάκη, ένα ΙΧ πέρασε και τον παρέσυρε. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως το όχημα τον πέταξε αρκετά μέτρα μακριά.

Σε βάρος του 22χρονου οδηγού του ΙΧ είχε σχηματιστεί δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες ενώ την προανάκριση είχε αναλάβει η υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Exit mobile version