Κάθε δάκρυ ανθρώπου που χάνει τη στέγη του είναι ντροπή εν έτει 2023!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε δάκρυ ανθρώπου που χάνει τη στέγη του είναι ντροπή εν έτει 2023!

SHARE THIS

“Μου είπαν ‘σε 5 λεπτά ετοιμάσου, φεύγεις. Τελείωνε, μας καθυστερείς"

Τα δάκρυα στα μάτια της γυναίκας, που αποπειράθηκαν να της κάνουν έξωση από το σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα, αποτελεί όνειδος για ολόκληρη την κοινωνία.

Μάζεψαν ακόμη και τα φάρμακά της και τα έβγαλαν από το διαμέρισμα, με τις εικόνες ντροπής λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, να αποτυπώνουν την δυστοπική πραγματικότητα, που θα γιγαντωθεί.

Η επιθετικότητα από τις αστυνομικές δυνάμεις, που μαζί με τον δικαστικό κλητήρα επιχείρησαν να απομακρύνουν από το σπίτι της μια 50χρονη γυναίκα με αναπηρία, στον Άγιο Παντελεήμονα, στη συμβολή των οδών Αντιοχείας 20 και Ιθάκης, είναι ενδεικτική της σήψης του συστήματος και της κοινωνίας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της ίδια της γυναίκας, η οποία είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, είχε πάρει στεγαστικό δάνειο και είχε αδυναμία αποπληρωμής. Το δάνειο πέρασε σε fund και όταν η γυναίκα πήρε την πενιχρή αναπηρική σύνταξη των 300 ευρώ ζήτησε να γίνει διακανονισμός. Όμως ποτέ δεν έλαβε απάντηση, με αποτέλεσμα να επιχειρήσουν να την πετάξουν έξω από το σπίτι της.

“Μου είπαν ‘σε 5 λεπτά ετοιμάσου, φεύγεις. Τελείωνε, μας καθυστερείς’. Μου λένε ‘σήκω, θα πας σε γηροκομείο’. Εσύ τι μάνα σου σε γηροκομείο θα την πήγαινες; 50 χρονών είμαι, δεν είμαι γριά. Επειδή αρρώστησα; Από αυτούς αρρώστησα”, ανέφερε η γυναίκα  μεταξύ άλλων.

Exit mobile version