Αναχρονιστικό κατσάδιασμα Μητροπολίτη Γρεβενών: «Απαιτώ να γίνει χώρος προσευχής» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναχρονιστικό κατσάδιασμα Μητροπολίτη Γρεβενών: «Απαιτώ να γίνει χώρος προσευχής» (Video)

SHARE THIS

Οι... επίσημοι τα άκουσαν κανονικότατα από τον Μητροπολίτη Γρεβενών για την αίθουσα διαλογισμού, ενώ απαίτησε να φτιάξουν προσευχητήριο.

Ως ιδιοκτήτης του δημοσίου Πανεπιστημίου αλλά και της χώρας, με ιδιαίτερα αυξημένες εποπτικές αρμοδιότητες μίλησε ο Μητροπολίτης Γρεβενών Δαυίδ, κατά την διάρκεια του αγιασμού των νέων φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Αφού κατέβασε ο ίδιος με το δάχτυλό του τις μάσκες των επισήμων για να φιλήσουν τον σταυρό ενώ από την Τρίτη τα Γρεβενά έχουν μπει στο κόκκινο στο επιδημιολογικό χάρτη της χώρας, επέλεξε να συνεχίσει την αυταρχική του συμπεριφορά.

Μόλις είδε ότι υπάρχει στον χώρο του Πανεπιστημίου Αίθουσα Διαλογισμού ο ίδιος έγινε έξαλλος, μαλώνοντας αυστηρά τους παρεβρισκομένους, οι οποίοι και έβαλαν την ουρά στα σκέλια.

Αφού μάλιστα ζήτησε εξηγήσεις με το έτσι θέλω λες και του ανήκει ο χώρος και τα κονδύλια για την Εκπαίδευση στη συνέχεια απαίτησε να υπάρχει χώρος προσευχής, κατσαδιάζοντας όλους τους παρευρισκομένους.

Η ανοχή με την οποία αντιμετωπίζονται τέτοια περιστατικά, αποδεικνύει γιατί θα αργήσει τόσο πολύ η πρόοδος στη χώρα μας.

Exit mobile version