Κατσαρίνη σε Τσιάρτα: Περήφανη που ο κόσμος της ΑΕΚ δεν σε άφησε να λερώσεις τη Β ομάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατσαρίνη σε Τσιάρτα: Περήφανη που ο κόσμος της ΑΕΚ δεν σε άφησε να λερώσεις τη Β ομάδα

SHARE THIS

«Παρόλο που ήσουν παγκόσμιος παίχτης, ο κόσμος της ΑΕΚ δεν σε άφησε να λερώσεις τη Β ομάδα με την παρουσία σου».

Την απάντηση της stand up comedian Χρύσας Κατσαρίνη στο Twitter προκάλεσε το σχόλιο του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Βασίλη Τσιάρτα για ανάρτησή της σχετικά με την επίθεση της Αστυνομίας σε βάρος των φοιτητών.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Τσιάρτας έκανε retweet την ανάρτηση της Χρύσας Κατσαρίνη προσθέτοντας emoji κλόουν, που έχει ξεκάθαρη αρνητική και χλευαστική χροιά.

Η Χρύσα Κατσαρίνη είχε γράψει στην ανάρτησή της:

«Δεν ξέρω τι με τρομάζει περισσότερο. Η χθεσινή δολοφονική επίθεση της αστυνομίας ή οι αποχαυνομενοι οπαδοί τους που προσαρμοζονται για να μη πεθάνουν όπως τους επιβάλει η γλυκιά τους κυβέρνηση, μη κατανοώντας πως αύριο θα δέρνει τα δικά τους παιδιά. #πανεπιστημιακη_αστυνομια».

Μετά το retweet από τον Βασίλη Τσιάρτα και τα emojis, η Χρύσα Κατσαρίνη, απάντησε σε νέα της ανάρτηση:

«Ένας από του λόγους που με κάνουν περήφανη που είμαι ΑΕΚ ειναι το γεγονός ότι παρόλο που ήσουν παγκόσμιος παίχτης, ο κόσμος της ΑΕΚ δεν σε άφησε να λερώσεις τη Β ομάδα με την παρουσία σου. Α και το να με αποκαλείς εσύ κλόουν είναι παράσημο. Καλή συνέχεια».

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι του 2021 είχαν ξεσπάσει έντονες αντιδράσεις από τους φιλάθλους της ΑΕΚ έπειτα από την ανακοίνωση πως ο Βασίλης Τσιάρτας θα αναλάμβανε την προπόνηση της ΑΕΚ Β’. Εξαιτίας ακριβώς αυτών των αντιδράσεων από τους φιλάθλους της Ένωσης, ο ίδιος αρνήθηκε την θέση.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμητική πρόταση να αναλάβω την ΑΕΚ Β. Όμως επειδή δεν θέλω να διχάσω τους φιλάθλους της αγαπημένης μου ομάδας κ μόνο για αυτόν το λόγο δεν κάνω αποδεκτή την πρότασή της. Ήμουν είμαι κ θα είμαι ΑΕΚ κ αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ» είχε δηλώσει.

Στη συνέχεια, η αντιπαράθεση συνεχίστηκε.

Exit mobile version