Κέρκυρα: 35χρονη τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό – «Με πλησίασε και με χτύπησε στο κεφάλι»
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρκυρα: 35χρονη τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό – «Με πλησίασε και με χτύπησε στο κεφάλι»

SHARE THIS

Όπως καταγγέλλει η 35χρονη γυναίκα, το βράδυ δέχτηκε επίθεση από άγνωστο, ο οποίος την χτύπησε στο κεφάλι, κοντά στο κατάλυμά της.

Θύμα βιασμού κατήγγειλε πως έπεσε μία 35χρονη γυναίκα από την Αυστραλία, η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα για διακοπές.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια, χθες (23/4) το βράδυ δέχτηκε επίθεση από άγνωστο, ο οποίος την χτύπησε στο κεφάλι, κοντά στο κατάλυμα της επί της οδού Δονάτου Δημουλίτσα, με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις της.

Όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι είχε μώλωπες και αιμορραγία. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία για το περιστατικό. Στη συνέχεια η γυναίκα έδωσε κατάθεση στην αστυνομική διεύθυνση και κατήγγειλε βιασμό από άγνωστο άτομο και η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει την προανάκριση για το αδίκημα του βιασμού.

Τι κατέθεσε η 35χρονη

Η 35χρονη φέρεται να κατήγγειλε: «Βρίσκομαι μόνη μου στη Κέρκυρα για διακοπές. Περίπου στις 8 το βράδυ (Τρίτη 23/4) , βρισκόμουν στην οδό Δονάτου Δημουλίτσα , κοντά στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα που μένω. Τότε ένας άγνωστος με πλησίασε και με χτύπησε στο κεφάλι, χωρίς να καταλάβω τι πώς, με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου».

Στη συνέχεια της κατάθεσης ανέφερε: «Κατάφερα να ανακτήσω τις αισθήσεις μου περίπου στις 20:45. Τότε διαπίστωσα ότι είχα μώλωπα στη δεξιά πλευρά της λεκάνης μου και αιμορραγούσα…».

Exit mobile version