Κηφισιά: Συνελήφθη 27χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει γυναίκες, η μια ανήλικη
MOTIONTEAM / EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κηφισιά: Συνελήφθη 27χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει γυναίκες, η μια ανήλικη

SHARE THIS

Οι αρχές συνέλαβαν έναν 27χρονο για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος δύο γυναικών στις οποίες επιτέθηκε στην Κηφισιά.

Το πρώτο περιστατικό έγινε χθες λίγο μετά τις έξι το απόγευμα, στην συμβολή των οδών Όθωνος και Μπότσαρη, όπου αρχικά επιτέθηκε σε μία 41χρονη και αφού προέβη σε άσεμνες πράξεις σε βάρος της με χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να την απομονώσει για να τη βιάσει, όμως εκείνη κατάφερε να αντισταθεί και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Μία μόλις ώρα μετά, επιτέθηκε σε μια 55χρονη γυναίκα επί της οδού Αχαρνών στην Κηφισιά, σε βάρος τις οποίας προέβη επίσης σε άσεμνες πράξεις και όταν η γυναίκα έβαλε τις φωνές ο θύτης, πάλι τράπηκε σε φυγή.

Οι γυναίκες κάλεσαν τις αρχές και εντοπίστηκε ο δράστης επί της οδού Αχαρνών όπου ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, όπου τα θύματα του προσήλθαν και τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα και έτσι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και συνελήφθη. Από την συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε πως είχε επιτεθεί και σε βάρος μίας ανήλικης στις 30 Ιανουαρίου και την καταγγελία την είχαν κάνει οι γονείς της.

Exit mobile version