Κυνική ομολογία του γυναικοκτόνου: «Μου ζήτησε να χωρίσουμε, θόλωσα και την σκότωσα»
EUROKINISSI ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυνική ομολογία του γυναικοκτόνου: «Μου ζήτησε να χωρίσουμε, θόλωσα και την σκότωσα»

SHARE THIS

Μεταξύ άλλων ο γυναικοκτόνος ομολόγησε πως το πρωί είχαν έναν ακόμα καβγά, όπως γινόταν τον τελευταίο καιρό.

Η νέα γυναικοκτονία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης και όχι μόνο, με τις λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος να είναι συγκλονιστικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο Alpha, ο γυναικοκτόνος είπε στις αρχές ότι «την υπεραγαπούσε και ότι φοβήθηκε πως δε θα την ξαναδεί», έτσι «θόλωσε» και τελικά τη σκότωσε.

Το έγκλημα σημειώθηκε περίπου στις 10:30 το πρωί της Κυριακής στο σπίτι του ζευγαριού.

Ακόμη, σύμφωνα με το cretalive.gr ο γυναικοκτόνος ομολόγησε πως το πρωί είχαν έναν ακόμα καβγά, όπως γινόταν τον τελευταίο καιρό. Μόλις η σύζυγός του, τού είπε ότι θα τον εγκατέλειπε και του ζήτησε να χωρίσουν, εκείνος άρπαξε το μαχαίρι της κουζίνας κι άρχισε να την χτυπάει στον λαιμό.

Ακολουθώντας τις «συμβουλές» που έχουν δοθεί από δημοσιολογούντες προς τους… εν δυνάμει γυναικοκτόνους, ο 60χρονος παραδόθηκε στις αρχές ομολογώντας την πράξη του ενώ υπέδειξε το σημείο που είχε αφήσει το φονικό μαχαίρι.

Ο ιατροδικαστής Κρήτης, Σταμάτης Μπελιβάνης, αναμένεται να μεταβεί από τα Χανιά στο νεκροτομείο Ρεθύμνου και πρόκειται να διενεργήσει σήμερα ή αύριο νεκροψία – νεκροτομή.

Exit mobile version