«Κιβωτός του Κόσμου»: Μήνυμα στους παιδαγωγούς να λένε τα καλύτερα για τον π. Αντώνιο
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κιβωτός του Κόσμου»: Μήνυμα στους παιδαγωγούς να λένε τα καλύτερα για τον π. Αντώνιο

SHARE THIS

Ζητήθηκε στους παιδαγωγούς να νουθετούν και τα ίδια παιδιά της δομής να λένε τα καλύτερα λόγια για τον ιδρυτή της ΜΚΟ.

Μήνυμα εστάλη στους παιδαγωγούς της «Κιβωτού τους Κόσμου», το οποίο τους ζητούσε να μιλούν με «καλά λόγια» για τον πατέρα Αντώνιο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφος του best.gr Θέμης Κανελλόπουλος που μίλησε στο MEGA το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ζητήθηκε στους παιδαγωγούς να νουθετούν και τα ίδια παιδιά της δομής να λένε τα καλύτερα λόγια για τον ιδρυτή της ΜΚΟ αλλά και για το έργο της όλα αυτά τα χρόνια, όταν ερωτώνται από δημοσιογράφους.

Ο 19χρονος «έδειξε» και δεύτερη κακοποίηση στη δομή του Βόλου

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, στην καταγγελία του ο 19χρονος, ο οποίος εμπλέκει απευθείας τον ιδρυτή και ιθύνοντα νου της Κιβωτού, πατέρα Αντώνιο, διηγείται μία εξαιρετικά ζοφερή εικόνα για ότι συνέβαινε εντός του προνοιακού φορέα.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του 19χρονου, στη δομή του Βόλου υπήρξε ασέλγεια εις βάρος ενός ακόμη ανηλίκου, ο οποίος πρόσφατα, μετά την ενηλικίωσή του, εγκαταστάθηκε στο Παγκράτι, όπως μετέδωσε το gegonota.news. Η αστυνομία τον αναζητά και δεν τον έχει εντοπίσει, ενώ η Κιβωτός στον Βόλο απάντησε πως ο νεαρός έχει εγκαταλείψει την δομή.

Νέοι μάρτυρες καταθέτουν στον εισαγγελέα

Οι εισαγγελείς Αικατερίνη Κοπελάκη και Δάφνη -Κυριακή Τσιχλή «τρέχουν» τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας. Μετά τη μελέτη της δικογραφίας, θα καλέσουν νέους μάρτυρες στην εισαγγελία Αθηνών για να καταθέσουν και να προσφέρουν νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Exit mobile version