Κοινωνία σε σήψη: 30χρονος αποπειράθηκε να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες της κόρης & της ανιψιάς του
AP
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνία σε σήψη: 30χρονος αποπειράθηκε να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες της κόρης & της ανιψιάς του

SHARE THIS

Ο 30χρονος έστειλε στον παιδίατρο φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών και έγραφε: «θα έχω γυμνές φωτογραφίες  για τιμή θα στείλω μετά».

Σοκ και αποτροπιασμός στην τοπική κοινωνία της Ρόδου και όχι μόνο, μετά την είδηση που είδες το φως της δημοσιότητας, με έναν 30χρονο πατέρα, να προσπαθεί να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες της κόρης και της ανηψιάς του.

Ειδικότερα, μετά από καταγγελία παιδιάτρου συνελήφθη, το απόγευμα της Δευτέρας 2 Μαΐου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 30χρονος Ροδίτης και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, που παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Πιο συγκεκριμένα, σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα -προσφορά υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, όπως δημοσιεύει η dimokratiki.gr.

Παράλληλα, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Το χρονικό

Το βράδυ της 2ας Μαΐου 2022 καταγγέλθηκε από παιδίατρο του Αρχαγγέλου ότι την προηγούμενη ημέρα και ώρα 19:50 δέχτηκε στο κινητό του τηλέφωνο μήνυμα μέσω της εφαρμογής Viber από ένα κινητό τηλέφωνο που ανήκει στον 30χρονο που απεικόνιζε δύο φωτογραφίες δύο ανήλικων κοριτσιών στο οποίο αναγραφόταν από κάτω: «θα έχω γυμνές φωτογραφίες των κοριτσιών για τιμή θα στείλω μετά».

Ακολούθησε κι άλλο μήνυμα με την ένδειξη «λάθος». Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 30χρονο και κατάσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες στις φωτογραφίες απεικονίζονται η κόρη του και μια ανιψιά του.

Exit mobile version