Κολωνός: Αναμένεται ένταλμα σύλληψης για συγγενή του Μίχου
EUROKINISSI ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Αναμένεται ένταλμα σύλληψης για συγγενή του Μίχου

SHARE THIS

Αναμένεται εντός της ημέρας ένταλμα σύλληψης για στενό συγγενικό πρόσωπο του 53χρονου Ηλία Μίχου.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού κατά συρροή και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό, με τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Θοδωρή Παναγιωτίδη για το News 24/7, αναμένεται εντός της ημέρας να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο του Ηλία Μίχου, η οποία φέρεται να αποπειράθηκε να χρηματίσει την μητέρα της 12χρονης για να μην μιλήσει, αν και η ίδια η μητέρα πλέον αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες με τον μαστροπό.

Χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων προσήγαγαν την 37χρονη μητέρα του κοριτσιού στην Ασφάλεια για συμπληρωματική κατάθεση και περαιτέρω εξηγήσεις.

Στο μεταξύ όμως ήδη είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της από την Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση, το οποίο και εκτελέστηκε επί τόπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εμπλοκή της μητέρας του κοριτσιού εξετάζεται εξαιτίας των εμβασμάτων που εντόπισαν οι Αρχές στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας και από τους δύο συλληφθέντες για την υπόθεση.

Μοιραία λοιπόν θα γίνει και άρση τραπεζικού απορρήτου για τον ενδελεχή έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκομένων με την υπόθεση, ώστε να ακολουθηθεί η πορεία του χρήματος που μπορεί να οδηγήσει και σε άλλους εμπλεκόμενους.

Συνελήφθη ο πατέρας του 12χρονου παιδιού

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης ο πατέρας της 12χρονης από τον Κολωνό που υφίστατο σεξουαλική κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση. Πρόκειται για έναν 41χρονο Έλληνα, που είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινή φυλάκισης για υποθέσεις ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, στο σπίτι της οικογένειας στον Κολωνό βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών κατά τη διάρκεια έρευνας και πριν τη σύλληψη της μητέρας για μαστροπεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, δεν προκύπτει, μέχρι στιγμής, εμπλοκή του στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ συνελήφθησαν τρεις εκδιδόμενες γυναίκες στον οίκο ανοχής που καταγγέλθηκε χθες ότι οδηγούνταν η 12χρονη από τον 53χρονο συλληφθέντα. Ούτε αυτές οι συλλήψεις πάντως σχετίζονται με την υπόθεση του κοριτσιού.

Στον ανακριτή σήμερα η μητέρα της 12χρονης

Η μητέρα που αντιμετωπίζεται πλέον από την Δικαιοσύνη, επίσης ως μαστροπός της κόρης της αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακρίτριας.

Ένα παράλληλο μέρος της έρευνας που θα απασχολήσει το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, είναι αν τυχόν έχουν πέσει θύματα παρόμοιων καταστάσεων και άλλα παιδιά από τα οκτώ που είχε η πολύτεκνη οικογένεια, καθώς θα εξεταστούν από παιδοψυχολόγους της Αστυνομίας, ενώ σίγουρα θα απασχολήσει την Δικαιοσύνη και το τι πρόκειται να συμβεί με αυτά τα παιδιά και αν θα πρέπει να δοθούν σε συγγενείς ή δομές πρόνοιας.

Ο ένας εκ των πατεράδων φέρεται να είναι τοξικοεξαρτημένος όπως στο παρελθόν φέρεται να ήταν και η μητέρα. Ωστόσο ο πατέρας δεν προκύπτει έως τώρα να είχε γνώση για όσα συνέβαιναν σε βάρος της 12χρονης κόρης του.

Παράλληλα, συνεχίζεται η προσπάθεια ταυτοποίησης και άλλων παιδοβιαστών και αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης καθώς από τα 200 και πλέον άτομα που είχαν εκφράσει διαδικτυακά την πρόθεση να βιάσουν την 12χρονη, για τουλάχιστον 10 από αυτούς φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίησή τους και να έχουν αναγνωριστεί από την 12χρονη με την επίδειξη φωτογραφιών από τις ταυτότητές τους.

Exit mobile version