Κολωνός: Έκλεισε ο πρώτος κύκλος ερευνών-Αναμονή για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Έκλεισε ο πρώτος κύκλος ερευνών-Αναμονή για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων

SHARE THIS

Η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί σε εισαγγελέα, προκειμένου να υποβάλλει πρόταση για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων.

Μετά τις επτά νέες συλλήψεις και το σχόλιο του δικηγόρου, Αποστόλη Λύτρα, για καθυστερήσεις των Αρχών, ξεκινά μία δεύτερη ανάκριση, για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης μαθήτριας.

Η πρώτη ανακρίτρια που χειρίστηκε την υπόθεση ολοκλήρωσε τη θητεία της, σύμφωνα με τη Αυγή.

Έτσι, με το όριο του 18μήνου για την προσωρινή κράτηση να πλησιάζει, κρίθηκε ότι πρέπει να κλείσει ο πρώτος κύκλος της έρευνας, ώστε να προχωρήσει άμεσα και να μην παραμείνει άλλο σε εκκρεμότητα η ποινική διαδικασία.

Μετά και τις τελευταίες διαδικαστικές ενέργειες, η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί σε εισαγγελέα, προκειμένου να υποβάλλει πρόταση για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της 12χρονης που παραμένει στην φυλακή και ακολούθως στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, το οποίο θα αποφασίσει για την τύχη των κατηγορουμένων.

Ύστερα από τα στοιχεία που εισέφερε η 12χρονη στην τελευταία κατάθεση που έδωσε στις αρχές, σχηματίστηκε νέα δικογραφία με βάση της οποία ασκήθηκαν ποινικές διώξεις και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης κατά επτά άλλων προσώπων.

Έτσι, η δεύτερη κύρια έρευνα για την ποινική εμπλοκή και άλλων προσώπων στη φρικιαστική υπόθεση  σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης ανηλίκου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Exit mobile version