Κολωνός: Ελεύθερος ο 63χρονος και άλλοι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης
EUROKINISSI ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Ελεύθερος ο 63χρονος και άλλοι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης

SHARE THIS

Προφυλακιστέος κρίθηκε μόνος ο ένας από τους 4 άντρες που παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Με την προφυλάκιση ενός από τους τέσσερις κατηγορούμενους για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό ολοκληρώθηκαν μετά από πολύωρη διαδικασία οι απολογίες των κατηγορουμένων που υπέδειξε το κορίτσι.

Οι υπόλοιποι τρεις μετά την απολογία τους στον 14ο τακτικού ανακριτή αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Στον 63χρονο που είχε συλληφθεί πριν λίγες εβδομάδες στην Ομόνοια για προσέλκυση ανηλίκων για γενετήσιους λόγους, επιβλήθηκε ο όρος της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο ΑΤ και η απαγόρευση επικοινωνίας με το παιδί, στον 82χρονο γείτονα της 12χρονης η απαγόρευση επικοινωνίας με την ανήλικη, ενώ στον 43χρονο ο όρος της εμφάνισης στο ΑΤ μια φορά το μήνα.

Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά τις απολογίες τους όλοι αρνήθηκαν την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Ειδικότερα, ο 63χρονος ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε πλησίασε την ανήλικη με το αυτοκίνητό του, όπως κατηγορείται, καθώς, όπως υποστήριξε, το όχημα που αναφέρει η 12χρονη στην 7η κατά σειρά κατάθεση της, αγοράστηκε από τον ίδιο, μήνες μετά τη φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση. Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή ότι δε γνωρίζει ούτε την ανήλικη, ούτε τον προφυλακισμένο για μαστροπεία και βιασμό, Ηλία Μίχο.

Ο 43χρονος αρνείται ότι προέβη σε σεξουαλικές πράξεις με το κορίτσι, μέσα στο χώρο του βενζινάδικου, όπου εργαζόταν, κατά τις βραδινές ώρες. Όπως φέρεται να ανέφερε, απολογούμενος, επί πολλά χρόνια εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση μόνο το πρωί. Το πρατήριο υγρών καυσίμων δε διαθέτει κάμερες ασφαλείας, όπως υποστηρίζει η ανήλικη, ενώ ο ίδιος διαμένει μόνος ακριβώς απέναντι από το βενζινάδικο.

Από την πλευρά του, ο 46χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, πατέρας δυο παιδιών δηλώνει ότι η ανήλικη έχει μπερδέψει την επιχείρησή του με άλλη και ότι ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά 20 χρόνια στην περιοχή.

Τέλος, ο υπερήλικας κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι το κορίτσι περιστασιακά τον βοηθούσε με τις σακούλες από τις αγορές στο σούπερ μάρκετ. Ο ίδιος, αν και διαμένει στη γειτονιά της ανήλικης, αρνείται ότι γνωρίζει τον Ηλία Μίχο. Τους ισχυρισμούς του επιβεβαίωσε η σύζυγός του, καταθέτοντας ως μάρτυρας στον ανακριτή.

 

 

Exit mobile version