Κολωνός: «Kαίει» τον Μίχο και αθωώνει τη μητέρα της η 12χρονη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: «Kαίει» τον Μίχο και αθωώνει τη μητέρα της η 12χρονη

SHARE THIS

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ το 12χρονο θύμα παιδοβιασμμών, φέρεται να βγάζει εκτός κάδρου των υπόπτων την 37χρονη κατηγορούμενη, με όλη την ευθύνη να την έχει ο Ηλίας Μίχος.

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί σαφώς ερωτηματικά για την δράση των αρχών, καθώς η μητέρα εξαρχής υπσοτήριζε την αθωότητά της και περίπου ένα μήνα μετά την προφυλάκιση της, δεν προκύπτει ότι η ίδια είχε κάποια σχέση.

Δέκα άτομα έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση του Κολωνού. Πολλοί άλλοι έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, για τη 12χρονη όμως η μητέρα της -η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία- φέρεται να είναι άδικα στη φυλακή.

«Η μητέρα της 12χρονης δε γνωρίζει ούτε για τις φωτογραφίες ούτε ότι ο Μίχος πήγαινε το παιδί με διάφορους. Η μητέρα ζητά τα παιδιά της, θέλει να τα δει, περιμένει να γίνει δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης. Δε βγαίνει από το κελί της. Η μητέρα μας έχει πει να στείλουμε εξώδικα και να κάνουμε μηνύσεις σε όσους διαδίδουν ότι είχε ερωτική σχέση με τον Μίχο. Αρνείται ότι είχε ερωτική σχέση» λέει η κ. Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που αναγνώρισε η 12χρονη στις τελευταίες καταθέσεις της ήταν και ο 55χρονος ιδιωτικός υπάλληλος και πρώην προπονητής ποδοσφαίρου, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών και είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Ο ίδιος αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, μετά την απολογία του όμως κρίθηκε προφυλακιστέος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, συγγενείς και φίλοι τον στηρίζουν, ενώ ο ίδιος μεσω του συνηγόρου του αναμένεται να καταθέσει εντός της εβδομάδας προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησης.

Exit mobile version