Κολωνός: καινούρια σύλληψη για την υπόθεση της 12χρονης
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: καινούρια σύλληψη για την υπόθεση της 12χρονης

SHARE THIS

Με ένταλμα συνελήφθη ένας 34χρονος Έλληνας που φέρεται να βίασε την 12χρονη. Πρόκειται για τον έκτο συλληφθέντα της υπόθεσης.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης διερεύνησης της πολύκροτης υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος την Κυριακή (16/10), από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ένας 34χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 34χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και την βίασε, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την έκτη κατά σειρά σύλληψη για την υπόθεση συμπεριλαμβανομένης της μητέρας και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα εντάλματα, καθώς υπάρχουν τουλάχιστον δύο ακόμη άτομα που φέρεται να έχει αναγνωρίσει η 12χρονη από την έως τώρα έρευνα.

Να θυμίσουμε ότι αργά το βράδυ του Σαββάτου (15/10) η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε την σύλληψη με ένταλμα ενός 36χρονου Έλληνα, ο οποίος συναντήθηκε με το κορίτσι στα Σεπόλια και το βίασε. Ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα ενώ τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το νοσοκομείο Μεταξά όπου εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος.

 

Exit mobile version