Κολωνός: Κύμα οργής για την εισαγγελική πρόταση για Μίχο –  Νέα πορεία σήμερα
EUROKINISSI ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Κύμα οργής για την εισαγγελική πρόταση για Μίχο – Νέα πορεία σήμερα

SHARE THIS

«Σε μία κοινωνία γεμάτη από φτωχές, ξεπλένουνε μαφιόζους βιαστές» αναφέρει μεταξύ άλλων το νέο κάλεσμα για τη σημερινή πορεία ενάντια στην εισαγγελική πρόταση.

Ξεχειλίζει η οργή του κόσμου για την εισαγγελική πρόταση στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, που μεταξύ άλλων προτείνει την απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου λόγω αμφιβολιών για το κακούργημα του βιασμού.

Πιο συγκεκριμένα, στη χθεσινή -κεκλεισμένων των θυρών- δίκη, η εισαγγελέας σύμφωνα με πληροφορίες πρότεινε στους τακτικούς και ένορκους δικαστές να καταδικαστεί ο Ηλίας Μίχος, επειδή διευκόλυνε (!) το ανήλικο κορίτσι να εκδίδεται και κατείχε πορνογραφικό υλικό της αλλά χωρίς να την εξαναγκάζει και χωρίς να κερδοσκοπεί!

Η πρότασή της ουσιαστικά είναι να μετατραπεί η μαστροπεία που αντιμετώπιζε σε μια πιο ήπια μορφή, σε αυτή της διευκόλυνσης της ανήλικης να εκδίδεται!

Σημειώνεται ότι ο Ηλίας Μίχος συνελήφθη έναν ολόκληρο μήνα μετά την καταγγελία της μητέρας του παιδιού στο Α.Τ. Κολωνού, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε διασυνδέσεις με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την αστυνομία.

Με την δημοσιοποίηση της εισαγγελικής πρότασης, ξέσπασαν σφοδρές αντιδράσεις, με χρήστες των social media να αναρωτιούνται δημόσια τι μήνυμα στέλνει η Δικαιοσύνη τελικά στα θύματα, είτε υιοθετηθεί η πρόταση από το Δικαστήριο είτε όχι.

Στον Κολωνό και τα Σεπόλια κόσμος βγήκε στους δρόμους το απόγευμα της Τετάρτης διεκδικώντας Δικαιοσύνη, ενώ απευθύνει και νέο κάλεσμα για σήμερα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο κάλεσμα: «Σήμερα στις 19:00 καλούμε στα Προπύλαια σε πορεία ενάντια στην πρόταση της εισαγγελέως που αθωώνει και ξεπλένει τον Μίχο και τους υπόλοιπους παιδοβιαστες και δίνει ευθύνες ακόμα και στην ίδια την 12χρονη. Χτες τα στενά των Σεπολίων και του Κολωνού γέμισαν από αλληλέγγυο κόσμο στην 12χρονη και την οικογένειά της και εκφράστηκε η οργή μας για την πρόταση της εισαγγελέως, αφού φωνάξαμε δυνατά ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΦΤΩΧΈΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΊΣ ΞΕΠΛΈΝΟΥΝΕ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ!».

Exit mobile version