Κολωνός: Προφυλακιστέα η μητέρα της 12χρονης
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Προφυλακιστέα η μητέρα της 12χρονης

SHARE THIS

Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα της 12χρονης μαθήτριας που υπήρξε θύμα παιδοβιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Η απόφαση πάρθηκε μετά την τετράωρη κατάθεσή της με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της 37χρονης γυναίκας κ. Λύτρας ανέφερε ότι «μετά από μια πολύωρη διαδικασία διατάχθηκε η προσωρινή κράτηση της κατηγορουμένης μητέρας της 12χρονης. Πραγματικά με θλίβει το γεγονός ότι στα τόσα χρόνια που κάνω δικηγορία πρώτη φορά βλέπω μια ελλιπέστατη δικογραφία όσον αφορά τη μητέρα, με ελάχιστα στοιχεία».

Η κ. Ταραχοπούλου, που επίσης εκπροσωπεί τη μητέρα, σημείωσε ότι «η εντολέας μας υποστήριξε ότι είναι αθώα, ότι δεν ήξερε τίποτα όλο αυτό το διάστημα. Πρόσθεσε ότι οι καταθέσεις του παιδιού και της μητέρας συμπίπτουν απόλυτα.

Η μητέρα του κοριτσιού αντιμετωπίζει τη βαρύτατη κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας. Στο πλευρό της βρέθηκαν σήμερα τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της και η θεία των παιδιών.

Στις καταθέσεις τους νωρίτερα η μεγαλύτερη κόρη και η θεία φέρονται να είπαν ότι η μητέρα δεν έχει καμία σχέση με την κατηγορία.

Σημειώνεται ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα που γίνεται μετά την εντολή του κ. Βουρλιώτη, του επικεφαλής της Αρχής Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Ηλία Μίχου και της 37χρονης.

Εν τω μεταξύ, προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος της 12χρονης.

Νέα εντάλματα και συλλήψεις αναμένονται τις επόμενες ώρες και ημέρες. Οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν άτομα που έχουν συναντηθεί με την ανήλικη, ή επικοινωνούσαν με το προφίλ της στο διαδίκτυο. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει έξι συλλήψεις.

Exit mobile version