Κολωνός: Σύνδεση της υπόθεσης με τη Greek Mafia, δείχνει ρεπορτάζ των Reporters United
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Σύνδεση της υπόθεσης με τη Greek Mafia, δείχνει ρεπορτάζ των Reporters United

SHARE THIS

Η 70χρονη φερόμενη ως ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής στο οποίο ο Ηλίας Μίχος φέρεται να εξέδιδε την 12χρονη, έχει συνδεθεί με την υπόθεση της Greek Mafia.

Αποκαλυπτικό είναι το νέο ρεπορτάζ των Reporters United καθώς δείχνει σύνδεση της δυσώδους υπόθεσης παιδοβιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό με την λεγόμενη «Greek Mafia» (κύκλωμα προστασίας στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται και υψηλόβαθμοι απόστρατοι και εν ενεργεία αστυνομικοί).

Ειδικότερα, στο μικροσκόπιο της έρευνας, μπαίνει ο οίκος ανοχής όπου ο Ηλίας Μίχος φέρεται να εξέδιδε την ανήλικη. Και αυτό γιατί η 70χρονη φερόμενη ως ιδιοκτήτρια έχει συνδεθεί με την υπόθεση της Greek Mafia, το κύκλωμα προστασίας για στο οποίο έχει διαπιστωθεί συμμετοχή ανθρώπων της νύχτας, δικηγόρων και υψηλόβαθμων αστυνομικών.

Την περίοδο 2015 – 2016 η 70χρονη ήταν εκείνη που συνέλεγε χρήματα για την «προστασία» οίκων ανοχής, όπως προκύπτει από πόρισμα της ΕΥΠ με το οποίο είχε παραπεμφθεί σε δίκη.

Έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. στο οποίο απέκτησε πρόσβαση το Reporters United, αναφέρει ότι ο οίκος ανοχής της οδού Κασσάνδρας είχε σφραγιστεί από το δήμο Αθηναίων στις 8/1/2020. Ωστόσο συνέχισε να λειτουργεί παράνομα.

Εμπλοκή νυν και πρώην αστυνομικών στο κύκλωμα προστασίας;

Στο ρεπορτάζ, εξάλλου, επισημαίνεται ότι το κύκλωμα στο οποίο εμπλέκονται και αστυνομικός διευθυντής και πρώην στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής, είχε εντοπιστεί από την ΕΥΠ μέσω τηλεφωνικών και άλλων παρακολουθήσεων. Ως αρχιταμίας είχε θεωρηθεί ο Δημήτρης Μάλαμας, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2019.

Οι Reporters United επισημαίνουν ακόμη ότι «με την υπόθεση φέρεται να σχετιζόταν και ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, ο οποίος τελούσε υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ καθώς διατηρούσε σχέσεις με τον Μάλαμα και με άλλα μέλη του κυκλώματος και ο οποίος, πριν δολοφονηθεί κι εκείνος, είχε κάνει σαφή αναφορά στις πιθανότητες κάποιες από τις δολοφονίες στο χώρο της εγχώριας μαφίας να είχαν πραγματοποιηθεί από (παρα)κρατικές υπηρεσίες.

Ολόκληρη η έρευνα των Reporters United 

Exit mobile version