Κολωνός: Ξανά θύμα απειλών η 12χρονη – «Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω»
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Ξανά θύμα απειλών η 12χρονη – «Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω»

SHARE THIS

«Κάθισε δίπλα μου και άρχισε να μου μιλάει. Μου είπε για τη θεία μου, «να μην είναι τόσο θαρραλέα γιατί θα το βρει μπροστά της»».

Δεν έχει τέλος η φρίκη κι ο εφιάλτης που βιώνει το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, θύμα παιδoβιαστών και μαστροπών, αφού μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε πριν λίγους μήνες, τώρα όπως καταγγέλλει δέχθηκε κι απειλές για να μην μιλήσει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, το 12χρονο παιδί κατήγγειλε πως δέχτηκε απειλές από έναν άγνωστο άντρα, ο οποίος κάθισε δίπλα της μέσα στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ που την πήγαινε στο σχολείο.

«Κάθισε δίπλα μου και άρχισε να μου μιλάει. Μου είπε: «αν πεις αυτό που θα σου πω, θα κάνω κακό στην αδερφούλα σου ή στην μπατσίνα σου». Επίσης μου είπε για τη θεία μου, «να μην είναι τόσο θαρραλέα γιατί θα το βρει μπροστά της», περιέγραψε η 12χρονη στους αστυνομικούς σύμφωνα με την εκπομπή «Live News».

Οι απειλές συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος της διαδρομής, όπως ανέφερε το κορίτσι. «Πριν σταματήσει το λεωφορείο γύρισε και μου είπε: «ό,τι λες τα ακούμε και αν καταθέσεις για την Μ… και τον Η… θα σε σκοτώσω»».

Οι Αρχές εντόπισαν έναν άντρα που υπέδειξε το κορίτσι. Πρόκειται για έναν 37χρονο ο οποίος αρνείται τα πάντα.

Σημειώνεται, ότι η 12χρονη πλέον ζει στο σπίτι της θείας της στην επαρχία. Η θεία της δήλωσε: «Το παιδί με πήρε τηλέφωνο από το σχολείο και έκλαιγε. Μου είπε για τις απειλές αλλά δεν μου ανέφερε λεπτομέρειες».

Για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης έχουν ήδη παραπεμφθεί σε δίκη 26 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της.

Exit mobile version