Κόρινθος: «Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω» – Σοκάρει η καταγγελία της 28χρονης
EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόρινθος: «Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω» – Σοκάρει η καταγγελία της 28χρονης

SHARE THIS

Σε σοκ η 28χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, την οποία απήγαγε και βίασε ο εν διαστάσει σύζυγός της, ενώ προσπάθησε να την κάψει ζωντανή

Να συνέλθει σωματικά και κυρίως ψυχολογικά προσπαθεί η 28χρονη, μητέρα δύο παιδιών, που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κόρινθο. Ο 33χρονος, που κατηγορείται ότι την απήγαγε, τη βίασε και επιχείρησε να την κάψει ζωντανή βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της, είναι πλέον προφυλακισμένος.

Για το νέο σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κόρινθο, μίλησε στο Mega η δικηγόρος της 28χρονης, Χριστίνα Παναγή.

«Είναι καλύτερα σωματικά, βελτιώνεται η κλινική εικόνα της και φαίνεται ότι έχει δεχθεί μία σφοδρή επίθεση. Ψυχολογικά δεν είναι καλά. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η κύρια ανάκριση» ανέφερε για την εντολέα της.

Όπως είπε, υπήρχε χειροδικία και πριν τον χωρισμό του ζευγαριού, η οποία όμως δεν έχει καταγγελθεί και αυτός ήταν και ο λόγος της διάστασης. «Δεν έμεναν μαζί τους τελευταίους 6 μήνες», εξήγησε η δικηγόρος.

Αναφερόμενη στο συγκεκριμένο περιστατικό, η Χριστίνα Παναγή είπε ότι έλαβε χώρα στην οικία του φερόμενου ως δράστη, όπου την είχε πάει δια της βίας. «Με πήρε τηλέφωνο και όταν έφυγε από το σπίτι του και μου είπε μία φράση: “Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω”» σημείωσε.

«Την είδαν χτυπημένη τα παιδιά, τους είπε μία δικαιολογία και αυτό σε μία μικρή επαρχιακή πόλη διαρρέει απευθείας. Η γυναίκα δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό φοβούμενη ότι υπάρχουν τα παιδιά. Του ζητούσε διαζύγιο και αυτός ήταν ο λόγος που διαπληκτίζονταν. Είναι μία πολύ γλυκιά μητέρα, κάνει δύο δουλειές για να συντηρήσει τα παιδιά της», κατέληξε η δικηγόρος της 28χρονης.

Exit mobile version