Κως: Καταζητείται αστυνομικός – Τραυμάτισε συνάδελφό του για να αποφύγει έλεγχο για ναρκωτικά
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κως: Καταζητείται αστυνομικός – Τραυμάτισε συνάδελφό του για να αποφύγει έλεγχο για ναρκωτικά

SHARE THIS

Ο 33χρονος παρέσυρε τον συνάδελφό του αστυνομικό με το αυτοκίνητό του όταν τον ενημέρωσε ότι θα κάνουν έλεγχο στο όχημα με αστυνομικό σκύλο

Ένας άκρως σοβαρό περιστατικό συνέβη την Τρίτη (21/11) στην Κω με 33χρονο αστυνομικό ο οποίος σύμφωνα με τοπικό Μέσο, καταζητείται αφού τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του συνάδελφό του προκειμένου να αποφύγει έλεγχο για ναρκωτικά.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα kosnews24, αστυνομικός που υπηρετεί στην Αθήνα βρέθηκε στην Κω, κι ενώ βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο της πόλης, τον σταμάτησε η τροχαία για έλεγχο καθώς εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο αστυνομικός δεν είχε ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το όχημά του και μετέφεραν τον ίδιο και το αυτοκίνητο στην Τροχαία. Εκεί ο 33χρονος αστυνομικός ενημερώθηκε ότι θα γινόταν έλεγχος στο αυτοκίνητο με τη βοήθεια ειδικευμένου αστυνομικού σκύλου για ναρκωτικά.

Τότε, όπως γράφει, ο τοπικός Τύπος, ο αστυνομικός μπήκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε με φόρα τραυματίζοντας στο πόδι τον συνάδελφό του που πήγε να τον εμποδίσει. Στη συνέχεια έκανε όπισθεν και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα.

Το μαύρο BMW εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στο πάρκινγκ του νέου σταδίου Ανταγόρα και κατασχέθηκε, αλλά ο 33χρονος αστυνομικός ήταν άφαντος.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, βία κατά υπαλλήλων και επικίνδυνη οδήγηση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω και διαβιβάστηκε και στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Exit mobile version