Κώστας Καταραχιάς: «Απολύομαι για τη συνδικαλιστική μου δράση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κώστας Καταραχιάς: «Απολύομαι για τη συνδικαλιστική μου δράση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη»

SHARE THIS

Ο Κώστας Καταραχιάς, ο Πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» είναι ο μοναδικός επικουρικός γιατρός που θα απολυθεί εν μέσω πανδημίας

Την Τετάρτη 31 Μαρτίου απολύεται εκδικητικά από το νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», ο Πρόεδρος των εργαζομένων του, Κώστας Καταραχιάς, έπειτα από 10 χρόνια πολιτικής και συνδικαλιστικής δράσης.

Σημειώνεται στο σημείο αυτό ότι ο Κώστας Καταραχιάς είναι ο μόνος γιατρός που δεν θα ανανεωθεί η σύμβασή του, εν μέσω πανδημίας κι ενώ τα νοσοκομεία έχουν μεγάλη ανάγκη από προσωπικό.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος αλλά και το σωματείο εργαζομένων του ογκολογικού νοσοκομείου «Άγιος Σάββας»,  την Τετάρτη απολύεται λόγω της συνδικαλιστικής και πολιτικής του δράσης. Την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι γιατροί και νοσηλευτές πραγματοποιούν ακόμα μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο ενώ ΟΕΝΓΕ και ΠΟΕΔΗΝ καλούν σε πανυγειονομική στάση εργασίας από τις 11:00 με 15:00.

Ο Κώστας Καταραχιάς με ανάρτησή του επισημαίνει ότι τώρα πρέπει «να δώσουμε η τελική μάχη για να μην περάσει ο τσαμπουκάς της κυβέρνησης στους υγειονομικούς», ενώ όπως σημειώνει:

  • Παλεύουμε για να σωθούν ζωές τώρα!
  • Για επίταξη χωρίς αποζημίωση όλων των ιδιωτικών νοσοκομείων!
  • Για προσλήψεις μονιμοποιήσεις όχι απολύσεις!
  • Για το δικαίωμα μας να συνδικαλιζομαστε, να μιλάμε και να παλεύουμε ελεύθερα!
  • Μπορούμε να την κερδίσουμε αυτή την μάχη!

Exit mobile version