«Να αποζημιώσουν Λιγνάδη οι επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» – Διαπόμπευση θυμάτων και μαρτύρων από Κούγια με φωτογραφίες
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Να αποζημιώσουν Λιγνάδη οι επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» – Διαπόμπευση θυμάτων και μαρτύρων από Κούγια με φωτογραφίες

SHARE THIS

«Είμαι στενοχωρημένος το ίδιο και ο Δημήτρης Λιγνάδης γιατί δεν αθωώθηκε παντελώς και αντιμετωπίζει όλη αυτή την ταλαιπωρία τώρα».  

Προκαλεί αντιδράσεις με όσα είπε ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, που καταδικάστηκε για 2 βιασμούς ανηλίκων, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, όπου επανέλαβε ότι «η υπόθεση Λιγνάδη είναι καθαρά δημιούργημα καθαρά ενός συνεργείου, της γνωστής παράγκας, που εστράτευσαν τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους και θα πρέπει να αποζημιώσουν τον Λιγνάδη»!

Μάλιστα, προανήγγειλε ότι θα δημοσιοποιήσει στοιχεία που αφορούν την προσωπικότητα των «φερομένων και δήθεν ανήλικων παιδιών βιασθέντων», όπως και έκανε!

«Δημοσιοποιούμε από το γραφείο μου στοιχεία που αφορούν την προσωπικότητα των φερομένων και δήθεν ανήλικων παιδιών βιασθέντων. Ήταν όλοι άνω των 18 ετών, ο ένας ήταν 42 ετών, ο άλλος 20. Το σημαντικό όμως είναι ποια είναι η πραγματική τους προσωπικότητα. Τότε που είχα μιλήσει για επαγγελματίες ομοφυλόφιλους που κατασκεύασαν την ιστορία εναντίον του Λιγνάδη, πήγαν να με φάνε. Τώρα λοιπόν που μέσα στο δικαστήριο, μέσα από ανοιχτά δημόσια instrgram βρήκαμε στοιχεία μέσα σε ελάχιστα λεπτά- πριν τα κλείσουν – θα δει όλη η ελληνική κοινωνία, ποια είναι αυτά τα δήθεν ανήλικα παιδιά», επισήμανε μεταξύ άλλων, όπως μεταδίδει το ertnews.gr.

Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις με ανάρτηση πανό σε θέατρα και την ανάγνωση μηνυμάτων κατά της απόφασης από ηθοποιούς, ο κ. Κούγιας είπε ότι οι σοβαροί συνάδελφοί του Λιγνάδη, δεν αντιδρούν. «950 ηθοποιοί, υπέγραψαν εις βάρος του, χωρίς να έχουν πατήσει το δικαστήριο. Τι σοβαρότητα να έχουνε αυτοί οι άνθρωποι; », υποστήριξε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα!

Σύμφωνα με τον Κούγια, «η υπόθεση Λιγνάδη είναι καθαρά δημιούργημα καθαρά ενός συνεργείου, της γνωστής παράγκας», ενώ οι «αντιδράσεις είναι όλες κατευθυνόμενες. Γιατί έρχεται ο πέλεκυς της δικαιοσύνης. Όλοι αυτοί που έστησαν την υπόθεση, το συνεργείο, και εστράτευσαν τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους, θα πρέπει να αποζημιώσουν τον Λιγνάδη, και προσπαθούν να αποτρέψουν αυτό που έρχεται, έρχεται η αθώωση του Εφετείο που είναι βεβαία», είπε χαρακτηριστικά.

Έδωσε προσωπικές φωτογραφίες βιασθέντων και μηνυτών

Με ανακοίνωσή του στην οποία επισυνάπτει προσωπικές φωτογραφίες των μηνυτών, ο Αλέξης Κούγιας σημειώνει, σε μια πρωτοφανή πράξη.

 

Exit mobile version