Κουκάκης για Άρειο Πάγο: Απόφαση για τις υποκλοπές που εξυπηρετεί μόνο την κυβέρνηση
EUROKINISSI ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουκάκης για Άρειο Πάγο: Απόφαση για τις υποκλοπές που εξυπηρετεί μόνο την κυβέρνηση

SHARE THIS

Ο δημοσιογράφος, δίνει την δική του οπτική για το γεγονός ότι ο Άρειος Πάγος ζήτησε να πάρει από την Εισαγγελία Πρωτοδικών τις σχετικές δικογραφίες

Τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του σκανδάλου των υποκλοπών, σχολίασε με αναρτήσεις του ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης.

Συγκεκριμένα, ο Θ. Κουκάκης, που έχει στοχοποιηθεί με παρακολουθήσεις τόσο μέσω της ΕΥΠ όσο και με το κακόβουλο λογισμικό Predator, σχολιάζει την παρέμβαση της εισαγγελέως του Άρειου Πάγου Γεωργία Αδελίνη στην υπόθεση των υποκλοπών.

Στην πρώτη ανάρτηση, αναφέρει πως το καλοκαίρι του 2022 ο τότε επικεφαλής του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος τον είχε ενημερώσει ότι δεν θα γίνει μία τέτοια κίνηση, καθώς θα μπορούσε να θεωρηθεί παρέμβαση στο έργο των εισαγγελέων. Και προσθέτει πως «τώρα που οι εισαγγελείς πρωτοδίκων ολοκλήρωσαν το έργο τους η πόθεση έφυγε από τα χέρια τους».

 

Ο δημοσιογράφος, επισημαίνει στη συνέχεια, σε δεύτερη ανάρτηση πως «μέσα απο τα δικά του μάτια η απόφαση της εισαγγελέως εξυπηρετεί μόνο τη κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Ακόμη, τονίζει ότι η αναφορά σε κίδνυνο παραγραφής «αναφέρεται μόνο στα πλημμελήματα και όχι στα σοβαρά κακουργήματα που περιλαμβάνει αυτή η υπόθεση».

 

Exit mobile version