Κουρλαμπάς: «Στηρίζω την επιλογή του γιου μου να κάνει μπαλέτο, συγκινούμαι όταν τον βλέπω να χορεύει»
SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουρλαμπάς: «Στηρίζω την επιλογή του γιου μου να κάνει μπαλέτο, συγκινούμαι όταν τον βλέπω να χορεύει»

SHARE THIS

«Εγώ προσωπικά όταν τον βλέπω να χορεύει συγκινούμαι. Ξέρω ότι έχω πάρει τη σωστή απόφαση ως πατέρας, από εκεί και πέρα…».

Κόντρα στην ματσίλα και την τοξική αρρενωπότητα που αναπαράγεται διαρκώς και σπάζοντας τα στερεότυπα που θέλουν τους ανθρώπους να ακολουθούν συγκεκριμένες δραστηριότητες ανάλογα με το φύλο τους, ο ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς για ακόμη μία φορά τόνισε το αυτονόητο καθήκον του γονιού να στηρίζει απόλυτα τις επιλογές του παιδιού του.

Μιλώντας στην εκπομπή στην ΕΡΤ «Κυψέλη», ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αγαπημένη ενασχόληση του γιου του που είναι το μπαλέτο.

«Αυτό που προσπάθησα να μεταφέρω στα παιδιά μου είναι να ότι κάνουν, να παθιαστούν, να το αγαπήσουν όσο δύσκολο και αν είναι και θα βρουν τα παράθυρα και τις πόρτες να το κυνηγήσουν και να το εκπληρώσουν. Οτιδήποτε και να κάνουν να είναι παθιασμένα αν όχι ευτυχισμένα. Είναι πολύ μεγάλος παράγοντας η δουλειά στη ζωή μας και πρέπει να είμαστε καλά μέσα σε αυτή» είπε αρχικά ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

«Ο γιος μου ασχολείται με το μπαλέτο. Αυτό είναι ένα θέμα που το τελευταίο μεγάλο διάστημα το διαχειρίζομαι λίγο με μια προσοχή γιατί την όταν έτυχε και το είπα την πρώτη φορά, πήρε μια διάσταση που δεν την περίμενα ούτε εγώ ούτε ο γιος μου. Είπα το αυτονόητο. Είδαμε με την Αθηνά μια κλίση του παιδιού μας από νωρίς, το στηρίξαμε, του άρεσε πάρα πολύ, εξακολουθεί να του αρέσει, ελπίζει να πάει προς τα εκεί.

Νομίζω ότι είναι αυτονόητο για κάποιον που το παιδί του έχει μια κλίση, να το στηρίξει. Δε μπορώ να κρίνω τις απόψεις των ανθρώπων για το οτιδήποτε. Εγώ προσωπικά όταν τον βλέπω να χορεύει συγκινούμαι. Ξέρω ότι έχω πάρει τη σωστή απόφαση ως πατέρας, από εκεί και πέρα…» είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς

Κι όμως, δυστυχώς, δεν είναι τόσο αυτονόητο για όλους. Εν έτει 2022 υπάρχουν παιδιά που καταπιέζονται ακολουθώντας τις δραστηριότητες, το επάγγελμα και την ζωή που ορίζει γι’ αυτά η οικογένειά τους ή ο κοινωνικός τους περίγυρος.

Exit mobile version