Κράτος-τιμωρός: Βίαιη έξωση ιδιοκτήτη μικρού ξενοδοχείου από την ΟΠΚΕ στην Καστοριά
SCREENSHOT / FACEBOOK
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κράτος-τιμωρός: Βίαιη έξωση ιδιοκτήτη μικρού ξενοδοχείου από την ΟΠΚΕ στην Καστοριά

SHARE THIS

Άνδρες των ΟΠΚΕ έβγαλαν με τη βία ιδιοκτήτη μικρού ξενοδοχείου από την επιχείρησή του όπου παρέμενε μέσα με την οικογένειά του.

Οι σκηνές ντροπής που επικράτησαν κατά τη διάρκεια έξωσης τη νύχτα στην Καστοριά, αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά την πρεμούρα της Πολιτείας να κάνει πλάτες στους ισχυρούς.

Την ώρα που τηλεπαρουσιαστές φαίνεται να χρωστούν εκατομμύρια στο Ελληνικό Δημόσιο και ελέγχονται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ενώ οι ίδιοι συνεχίζουν κανονικά την ζωή τους, πάνοπλοι άνδρες της ΟΠΚΕ πηγαίνουν σε μικρές επιχειρήσεις για να… συνδράμουν τον δικαστικό επιμελητή και να εκτελέσουν έξωση.

Αυτό συνέβη τη νύχτα στην Καστοριά, όπου άνδρες των ΟΠΚΕ έβγαλαν με τη βία ιδιοκτήτη μικρού ξενοδοχείου από την επιχείρησή του όπου παρέμενε μέσα με την οικογένειά του.

Παρά τις δραματικές εκκλήσεις των ηλικιωμένων γονιών του και τις αντιδράσεις φίλων και γειτόνων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν με τη βία τον άνδρα πετώντας στον έδαφος, όπου του πέρασαν χειροπέδες.

Όσοι βρίσκονταν μπροστά προσπαθούσαν να τους εμποδίσουν, φωνάζοντας «Αλήτες» και «Δεν είναι φονιάς».

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η οικογένεια τόνισε μάταια από το μεσημέρι πως η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ούτε άνθρωποι που κατηγορούνταν για βαρύτατα ποινικά αδικήματα, δεν αντιμετωπίστηκαν από τις ελληνικές αρχές με τον αντίστοιχο τρόπο.

Exit mobile version