Κραυγή απελπισίας από την αδερφή του Ιάσονα – Πήρε και 3η αναβολή η δίκη για το τροχαίο έγκλημα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κραυγή απελπισίας από την αδερφή του Ιάσονα – Πήρε και 3η αναβολή η δίκη για το τροχαίο έγκλημα

SHARE THIS

«Τίποτα δεν έχει αλλάξει μετά από 2,5 χρόνια. Στρίβουν ακόμη όπως έστριβαν προς την Βουλή όταν σκότωσαν τον αδερφό μου».

Αναβολή για τρίτη φορά (!), πήρε σήμερα η δίκη για το τροχαίο έγκλημα με θύμα τον Ιάσονα Λαλαούνη, που έχασε την ζωή του τον Μάρτιο του 2021, όταν ο αστυνομικός οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη έστριψε παράνομα στην Βουλή από την Βασιλίσσης Σοφίας.

Η δίκη για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή αναβλήθηκε για τις 25 Απριλίου.

Όπως δήλωσε η αδερφή του Ιάσονα Κατερίνα Λαλαούνη στο Star, η υπόθεση είχε το νούμερο 9 και νωρίς το μεσημέρι εκδικαζόταν η υπόθεση με το νούμερο 1.

«Δεν φτάνει που έχουμε τον πόνο μας για αυτό που ζούμε πρέπει κάθε φορά να ερχόμαστε εδώ και να υποστούμε όλη αυτή την κατάσταση» ξέσπασε η ίδια. «Είμαστε 2,5 χρόνια από το τροχαίο έγκλημα. Είμαστε σε πλημμελειοδικείο και κανείς δεν θα χάσει το δίπλωμά του, κανείς δεν θα χάσει τη δουλειά του».

Όπως επεσήμανε, αν και ο αστυνομικός που οδηγούσε το αυτοκίνητο στο τροχαίο δυστύχημα είναι φρουρός «που σημαίνει ότι έχει ειδική εκπαίδευση» αυτό δεν προσμετρήθηκε στην απόδοση κατηγοριών «και για αυτό έγινε πλημμέλημα και όχι κακούργημα. «Έχει ειδική εκπαίδευση και αφήνει μόνο του τον Ιάσονα στον δρόμο» δήλωσε.

«Τίποτα δεν έχει αλλάξει μετά από 2,5 χρόνια. Στρίβουν ακόμη όπως έστριβαν προς την Βουλή όταν σκότωσαν τον αδερφό μου» σημείωσε αναφερόμενη στο γεγονός ότι ακόμη και μετά τον θάνατο του αδερφού της, οδηγοί στρίβουν ακόμη παράνομα πίσω πλευρά της Βουλής. «Εκεί είναι υπαίθριο πάρκινγκ και δεν θα έπρεπε να είναι ούτε είσοδος ούτε έξοδος. Η είσοδος και η έξοδος είναι από την οδό Αμαλίας» συμπλήρωσε.

«Δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται για κανέναν λόγο. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μπάρα. Έπρεπε να υπάρχει τοίχος» τόνισε η ίδια και πρόσθεσε ότι «Συνεχίζουν να στρίβουν και σήμερα όπως έστριβαν και πριν από 2,5 χρόνια. Τίποτα δεν έχει αλλάξει».

Όπως δήλωσε, «στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας μπαίνουμε παράνομα».

Exit mobile version