Κρήτη: Έπεσε η πόρτα θεάτρου κατά τη διάρκεια παράστασης
CRETAPOST.GR
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Έπεσε η πόρτα θεάτρου κατά τη διάρκεια παράστασης

SHARE THIS

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα, καθώς εκείνη την ώρα όλος ο κόσμος βρισκόταν εντός του θεατρικού σταθμού εξαιτίας της παράστασης.

Ένα απαράδεκτο περιστατικό που αναδεικνύει τα προβλήματα της συντήρησης των πολιτιστικών χώρων στο Ηράκλειο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η εξωτερική κεντρική πόρτα του θεάτρου γκρεμίστηκε την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη θεατρική παράσταση.

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα, καθώς εκείνη την ώρα όλος ο κόσμος βρισκόταν εντός του θεατρικού σταθμού εξαιτίας του θεατρικού έργου.

Ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και στο σημείο έσπευσε συνεργείο του δήμου, με γερανοφόρο όχημα, προκειμένου να σηκώσουν την πόρτα και να την τοποθετήσουν για να μην μείνει ανοιχτός ο θεατρικός σταθμός.

«Εμείς ειδοποιηθήκαμε το βράδυ του Σαββάτου ότι είχε πέσει η κεντρική εξωτερική πόρτα και χρειαζόταν την συνδρομή μας. Ένα γερανοφόρο όχημα με δύο άτομα πήγαν στον Θεατρικό Σταθμό και ξαναστήλωσαν την πόρτα ώστε να μην μείνει ανοιχτός και αφύλαχτος ο χώρος. Η χρήση του χώρου απαγορεύτηκε μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς»,επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μαρίνος Παττακός.

Είχαν σαπίσει οι μεντεσέδες

Κατά την πρώτη αυτοψία των αρχών διαπιστώθηκε πως η πόρτα αποκολλήθηκε και έπεσε εξαιτίας του ότι είχαν σαπίσει οι μεντεσέδες.

Την ίδια ώρα, από πλευράς αντιδημαρχίας Πολιτισμού υπάρχουν έντονες σκέψεις να ακυρωθούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στον Θεατρικό Σταθμό εξαιτίας της ασφάλειας των συντελεστών και θεατών.

Exit mobile version