Κτηνωδία στην Εύβοια: Πυροβόλησαν το σκυλάκι-μασκότ της Κύμης
FACEBOOK. COM/ΚΥΜΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κτηνωδία στην Εύβοια: Πυροβόλησαν το σκυλάκι-μασκότ της Κύμης

SHARE THIS

«Όποιος δεν διστάζει να πυροβολήσει για πλάκα ένα άκακο σκυλί, είναι ικανός και για ακόμα χειρότερα» τονίζουν σε ανάρτηση τους οι κάτοικοι.

Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί ακόμα ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου, αυτή τη φορά στην Κύμη, όπου αδέσποτο σκυλάκι– μασκότ της περιοχής που λάμβανε προσοχή και φροντίδα από τους κατοίκους, δέχτηκε πυρά από άγνωστο δράστη.

Σύμφωνα με το evima.gr, το αδεσποτάκι , όταν χτες (29/6) ακινητοποιήθηκε από κατοίκους, διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα με αίμα και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου και εξακριβώθηκε πως φέρει βαρύ τραύμα από πυρά σε θώρακα και πόδια.

Το σκυλάκι υπεβλήθη άμεσα σε επέμβαση, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να αφαιρεθεί η σφαίρα, που εκτιμάται πως θα αποβληθεί από τον οργανισμό του. Τα τραύματα του ζώου χρειάστηκαν συνολικά 14 ράμματα, δέκα στο μεγαλύτερο τραύμα και 4 στο μικρότερο, με την  κατάσταση του ζώου κρίνεται καλή μέχρι αυτή την ώρα.

Οι κάτοικοι, αγανακτισμένοι από το συμβάν, ζητούν όσες είναι δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το το περιστατικό. «Όποιος δεν διστάζει να πυροβολήσει για πλάκα ένα άκακο σκυλί, είναι ικανός και για ακόμα χειρότερα» τονίζουν σε ανάρτηση στο Facebook.

Οι άνθρωποι που βρήκαν το άτυχο ζωάκι και το μετέφεραν στον κτηνίατρο έχουν δώσει κατάθεση στην αστυνομία, με τον φάκελο της υπόθεσης να παίρνει τον δρόμο για τον εισαγγελέα.

Για τα έξοδα νοσηλείας του ζώου έχουν δημιουργηθεί οι παρακάτω λογαριασμοί:

-PayPal Email: kymastrays1@gmail.com
ή
-GR0801103070000030700152298
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ : 307
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

 

Exit mobile version