Λαγωνικά τα Ellinika Hoaxes: Ανακάλυψαν ότι είναι πλαστή η σατιρική φωτογραφία Ρουβά με τον Μητσοτάκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαγωνικά τα Ellinika Hoaxes: Ανακάλυψαν ότι είναι πλαστή η σατιρική φωτογραφία Ρουβά με τον Μητσοτάκη

SHARE THIS

Όσο σε άλλες χώρες υπάρχουν σοβαροί οργανισμοί, για τον έλεγχο των fake news στο διαδίκτυο, εμείς έχουμε τα Ellinika Ηoaxes!  

Τα Ellinika Hoaxes, για ακόμη μία φορά λειτούργησαν σαν… λαγωνικά και ακόμη και μέσα στις γιορτές έσπευσαν να χαρακτηρίσουν fake news τη σατιρική φωτογραφία που δείχνει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με τον Σάκη Ρουβά.

Όσο σε άλλες χώρες υπάρχουν σοβαροί οργανισμοί, για τον έλεγχο των fake news στο διαδίκτυο, πολλές φορές ακόμη και πανεπιστήμια αναλαμβάνουν αυτή τη δουλειά, εμείς έχουμε τα Ellinika Ηoaxes, που σπεύδουν να διαψεύσουν τα προφανή και τη σάτιρα.

Η σατιρική φωτογραφία με τον Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, έχει δημιουργηθεί από ιδιαιτέρως γνωστό λογαριασμό του Twitter, τoν Αθυροστομίξ (@Athyrostomix), ο οποίος κάνει αυτό ακριβώς, δημιουργεί σατιρικές φωτογραφίες, οι οποίες χαίρουν αναγνωρισιμότητας στα social media. Παρατίθεται φωτογραφία με ανάλογα tweets του, όταν δημιουργούσε εικόνες με πολιτικούς να «λένε» απίστευτα πράγματα, που όμως κάποιο πίστεψαν, όπως αναφέρει και ο ίδιος.

Η φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον Σάκη Ρουβά, όπως ήταν αναμενόμενα, έπαιξε πολύ αυτές τις ημέρες λόγω της χρυσής φιέστας του Μπακογιάννη με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή.

Τέλος η πλάκα όμως, ανέλαβαν δράση οι Κλουζώ του διαδικτύου, τα λαγωνικά των Ellinika Hoaxes. Ανακάλυψαν και αποκάλυψαν πως η πλαστή φωτογραφία του Αθυροστομίξ είναι… πλαστή! Σε λίγο τα Ellinika Hoaxes θα βγάζουν fake news και τα σατιρικά σκετς, όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Exit mobile version