Λάρισα: Σοκάρει η 43χρονη, θύμα ξυλοδαρμού- «Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο»
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Σοκάρει η 43χρονη, θύμα ξυλοδαρμού- «Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο»

SHARE THIS

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά», συγκλονίζει η γυναίκα μιλώντας για τον εφιαλτη που βίωσε.

Συγκλονίζουν οι πρώτες δημόσιες δηλώσεις της γυναίκας από τη Λάρισα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της, περιγράφοντας το μαρτύριο που βίωσε στα χέρια του.

Από το νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, η άτυχη γυναίκα μίλησε στην ΕΡΤ για όσα εφιαλτικά βίωσε: «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς».

Η απόφαση της γυναίκας να χωρίσει τον επιχειρηματία, επειδή σύμφωνα με το περιβάλλον της δεν άντεχε άλλο όσα περνούσε μαζί του, φαίνεται πως ήταν η αφορμή για την άγρια κακοποίησή της. Οι φωνές της γυναίκας ξύπνησαν τους γείτονες, που ευτυχώς παρενέβησαν, καλώντας τις αρχές.

«Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δε μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», δήλωσε η γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης του ξυλοδαρμού συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή βία, και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Exit mobile version