Λάρισα: Ταβέρνες δώρισαν τα έσοδά τους για τους πλημμυροπαθείς – Αγόρασαν ηλεκτρικές συσκευές
FACEBOOK ANGELIKA SCHIEDEK-KECHAGIA
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Ταβέρνες δώρισαν τα έσοδά τους για τους πλημμυροπαθείς – Αγόρασαν ηλεκτρικές συσκευές

SHARE THIS

Τοποθέτησαν και κουμπαρά για τον ίδιο σκοπό, ώστε ο καθένας να συνδράμει περαιτέρω στην στήριξη των πληγέντων.

Να βοηθήσουν έμπρακτα οικογένειες που επλήγησαν από τις καταστροφικές κακοκαιρίες στην Λάρισα, θέλησαν δύο καταστήματα εστίασης.

Ειδικότερα, μία ταβέρνα στην Λάρισα ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει τα έσοδα μίας ολόκληρης ημέρας στην ενίσχυση και υποστήριξη των πλημμυροπαθών. Στη συνέχεια, μαθαίνοντας την όμορφη πρωτοβουλία αλληλεγγύης, και μία ταβέρνα από την Αρκαδία θέλησε να αφιερώσει τα έσοδα εκείνης της μέρας για τον ίδιο σκοπό.

«Στα μισά της βραδιάς λάβαμε ένα τηλεφώνημα από ιδιοκτήτη χώρου εστίασης από την Αρκαδία ο οποίος με πολύ αγάπη προσέφερε και το εισόδημα της δικής του επιχείρησης για τον ίδιο σκοπό! Τι και αν βρίσκεται 600χλμ μακριά…η αλληλεγγύη δεν ξέρει από αποστάσεις!» γράφει μία εκ των ιδιοκτητριών της ταβέρνας στην Λάρισα.

Παράλληλα, η διεύθυνση του καταστήματος τοποθέτησε και κουμπαρά για τον ίδιο σκοπό, όπου θα μπορούσε ο καθένας να συνδράμει περαιτέρω στην στήριξη των πληγέντων.

Τελικά τα κατάφεραν και μάζεψαν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό με το οποίο αγόρασαν ηλεκτρικές συσκευές για δύο οικογένειες που επλήγησαν από την κακοκαιρία του Σεπτεμβρίου.

«Παραδώσαμε ψυγείο, πλυντήριο και τηλεόραση, έχουν δρομολογηθεί τραπεζαρία, τραπεζάκι σαλονιού και συρταριέρα όπως επίσης και χαλιά, λείπουν όλα τα υπόλοιπα», έγραψε μια από τις ιδιοκτήτριες του χώρου εστίασης για την προσφορά σε μια οικογένεια.

Στην δεύτερη οικογένεια παρέδωσαν επίσης ψυγείο, πλυντήριο, κουζίνα και ένα σετ πιάτα, ενώ παρέλαβαν καναπέ και πολυθρόνα. «Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα αλλά θα το παλέψουμε…αχ να είχαμε ένα μαγικό ραβδάκι», έγραψε επίσης η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Exit mobile version