«Λάθος πληροφόρηση», λέει τώρα ο Οικονόμου που «εξαφάνισε» τα ΜΜΜ της Κύπρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Λάθος πληροφόρηση», λέει τώρα ο Οικονόμου που «εξαφάνισε» τα ΜΜΜ της Κύπρου

SHARE THIS

«Άσε την Κύπρο ρε Βαγγέλη, η Κύπρος είναι άλλη περίπτωση. Δεν συγκρινόμαστε με την Κύπρο. Η Κύπρος δεν έχει Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πουθενά. Το ξέρεις αυτό;»

Σε «λάθος πληροφόρηση» απέδωσε ο Δημήτρης Οικονόμου την πρωτοφανή εξήγησή του για τα φθηνά καύσιμα στην Κύπρο, λέγοντας ότι η Κύπρος δεν έχει ΜΜΜ, γι’ αυτό έχει πιο φθηνά καύσιμα.

Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Twitter , ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είπε: «Στη δουλειά μας ενίοτε γίνονται και λάθη. Καλό είναι να έχουμε το θάρρος να τα παραδεχόμαστε. Σε ό,τι με αφορά η θέση για τα ΜΜΜ της Κύπρου που εκφράστηκε στην τηλεοπτική μας εκπομπή ήταν από λάθος πληροφόρηση κι επομένως δεν ισχύει»

«Άσε την Κύπρο ρε Βαγγέλη, η Κύπρος είναι άλλη περίπτωση. Δεν συγκρινόμαστε με την Κύπρο. Η Κύπρος δεν έχει Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πουθενά. Το ξέρεις αυτό;», είχε πει το πρωί, με τον Άρη Πορτοσάλτε να συμφωνεί, χωρίς καμία αμφιβολία.

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδημητρίου απήντησε διαμαρτυρόμενος: «Τι λέτε ρε παιδιά; Δεν έχει λεωφορεία η Κύπρος; Έχω πάει», με τον Δημήτρη Οικονόμου να επιμένει: «Δεν έχει Βαγγέλη ούτε αστικά, ούτε υπεραστικά και πριμοδοτεί την βενζίνη. Ρώτα τους Κύπριους!».

Όταν προς το τέλος της συζήτησης ο Β. Παπαδημητρίου είπε πως Κύπριος πολίτης του έστειλε μήνυμα, λέγοντάς του πως φυσικά και υπάρχουν ο Άρης Πορτοσάλτε είπε: Δε ξέρω τι λέει ο Κύπριος και ο ξε-Κύπριος, να πάρουμε δημοσιογράφο από την Κύπρο.

Exit mobile version