Λάθος του Υπ. Εργασίας στοιχίζει σε ηθοποιούς το επίδομα – «Τους έκαναν στριπτιζέζ και θηριοδαμαστές»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάθος του Υπ. Εργασίας στοιχίζει σε ηθοποιούς το επίδομα – «Τους έκαναν στριπτιζέζ και θηριοδαμαστές»

SHARE THIS

Το σύστημα του Υπουργείου Εργασίας έκανε λάθος τους κωδικούς ηθοποιών και τους έδειξε στριπτιζέζ, θηριοδαμαστές και ποιητές, όπως κατήγγειλε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας στη Μπέτυ Μαγγίρα και το Open Tv.

Πρώτα απ’ όλα μίλησε για τον πολύ σημαντικό του ρόλο στο ΣΕΗ και το διαρκές τρέξιμο για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του σωματείου, οι οποίες είναι αυξημένες το τελευταίο διάστημα και λόγω πανδημίας, αλλά και λόγω των πάμπολλων καταγγελιών στο πλαίσιο του κινήματος #MeToo.

«Δεν θέλω να περιαυτολογώ. Υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν πολύ και ειδικά πιο οι νέοι για να διορθωθεί το επάγγελμα μας. Δεν υπάρχει μέρα που να μην πηγαίνω στο θέατρο», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε για την καταγγελία που έγινε στο Υπουργείο Εργασίας.

«Ένα μέρος των ηθοποιών που δικαιούνται εποχικά επιδόματα δεν μπορούν να το εισπράξουν γιατί το Υπουργείο Εργασίας έκανε λάθος στους κωδικούς και τους έχει βγάλει στριπτιζέζ, ζογκλέρ, ποιητές και θηριοδαμαστές. Δυστυχώς αυτά τα 500 ευρώ είναι απολύτως απαραίτητα για πολλούς από αυτούς. Ζητάμε να διορθωθεί σύντομα το λάθος και μας απαντούν ότι δεν μπορεί να διορθωθεί. Μόνο ο θάνατος δεν διορθώνεται. Ενώ έχουν ένσημα ηθοποιών, βγήκαν οι άνθρωποι… στριπτιζέζ».

Exit mobile version